andu Napisano 14 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2007 Cześć chcę wyjechać z rodzinką na fajne narty do Livigno, ale nie chcę tego robić przez biuro z różnych powodów ... Myślę że wielu z Was było tam i macie namiary na jakieś fajne miejsca. Proszę o pomoc w skontaktowaniu mnie z jakimiś góralami z tamtejszych gór Szukamy z żoną jakiegoś miejsca gdzie można sobie ugotować jedzenie - czyli musi być kuchnia Powinniśmy mieć też gdzie się przespać, nie koniecznie w jednym pokoju z naszymi dziećmi:) Jakaś łazienka też by się przydała. Wyjazd planujemy w kwietniu. Jedyne kryterium jakie musi spełniać włoski góral to komunikacja w języku angielskim dzięki i pozdro Andu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rciechan Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Szukam fajnej miejscówki w Livigno dla rodziny 2+2 polecam: http://www.baitall.com/english/home-en.html bylem tam w 2004 i wszystko bylo super, prawie na samym koncu wioski ale przystanek skibusa pod balkonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolomity Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 Szukam fajnej miejscówki w Livigno dla rodziny 2+2 Najlepszy dojazd samolotem do Bergamo SkEurope 423 zł w obie strony i busem z Bergamo do Livigno za 12 Euro. Trasy ładne ale z centrum miasteczka do tras kawałek drogi. Za dwa pokoje z kuchnią dasz 250 Euro za 7 dni. Ja korzystam z hotelu bo mam Skipass darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi