Devil Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 Mam pytanie.Gdzie w Polsce sa waszym zdamiem najlepsze odrodki i trasy do jazdy na nartach dla dobrze jezdzacych?Ja osobiscie jezdze w Szczyrku i Zawoji-mosorny gron,ale moze polecicie cos innego?Jak jest w Krynicy?Szukam w miare szerokich i w miare stromych tras do dosc szybkiej jazdy dlugimi łukami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm8 Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 Najlepsze w Polsce trasy i ośrodki dla zaawansowan W alpy sobie wyjedź, na pewno za przejechane kilometry na nartach taniej wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 Najlepsze w Polsce trasy i ośrodki dla zaawansowan No to przygotuj się na Harendę! ... w Zakopanem! Stok z homologacją FIS do slalomu, nowe krzesło, szeroki, od tego sezonu jeszcze poszerzony i wydłużony i ... no czy pusty to zima pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 Najlepsze w Polsce trasy i ośrodki dla zaawansowan Tłum bywa duży a trasa raczej płaskawa (może oprócz samego początku, który jest trochę lepszy). Samochodem można dojechać w okolice dolnej i górnej stacji krzesła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2006 Najlepsze w Polsce trasy i ośrodki dla zaawansowan Ignacy! ... a kiedy ostatni raz widziałeś Harendę? Trasa "płaskawa" ... myślisz, że otrzymałaby homologację do slalomu? Chyba myślisz o starym orczyku, a nie o nowym krześle i nowej trasie, które zaczynają się nie w połowie górki tylko na samej grani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2006 Najlepsze w Polsce trasy i ośrodki dla zaawansowan Bylem widzialem i zgadzam sie Jackiem - to będzie zajefajny stok do ostrej jazdy ale boje sie o tlok na stoku ze wzgledu na usytuowanie zaraz przy drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 30 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2006 Najlepsze w Polsce trasy i ośrodki dla zaawansowan Racja, racja - Małe Ciche mi sie na Harende nałożyło... Tamta gorka jest niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotruś Napisano 17 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2007 Najlepsze w Polsce trasy i ośrodki dla zaawansowan Harenda jest okej! Stok porównywalny, wg mnie, z Lubomierzem, który ma troszkę fajniejsze zróżnicowanie. BTW: Ja chcę zimy! Na Pilsku, Jaworzynie, Harendzie, Nosalu, Lubomierzu! Ja chcę zimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi