gregre0 Napisano 17 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2006 Co wiecie i jakie macie opinie o słowackim ośrodku Skipark Ruzomberok? Jak trasy, przygotowanie, infrastruktura, itd. Szczególnie ciekawy jestem jak tam wygląda tydzień sylwestrowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macyo Napisano 25 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Skipark Ruzomberok? Byłem, pojeździłem i.. prędko nie wrócę. Dlaczego. 1- Drogo. Za tą ilość ichniejszych dolarów można pośmigać w o wiele ciekawszych ośrodkach a dodatkowo wszamać coś smacznego. 2- Średnie przygotowanie stoku. Mnie to tam nie przeszkadza ale nie za to się płaci by osoby wolące rekreacyjną jazdę skakały non stop na wybojach. 3- Nudno. Ośrodek na max 2 dni. Mnie już pod koniec pierwszego dnia chciało się jechać gdzie indziej. 4- Bucowate Słowaki. Swoich z autokarem wpuszczą pod samą stację gondoli a naszym każą stawać kilometr niżej. A Plusy? W końcu trzeba być obiektywnym;) 1- Fajny offpist, choć krótki. 2- Wyciągi wydalają i nie ma mega kolejek. 3- Ciekawy "kociołek" czyli traska obsługiwana przez lewy orczyk. To tyle. Ja nie polecam. macyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromba Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 Skipark Ruzomberok? Nie jedz tam!! ukradli mi tam w zeszlym roku samochod!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi