JJK Napisano 1 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2003 Hmm, zajrzalem na witryne PZN, bo w swej naiwnosci spodziewalem sie, ze zdobede tam bardziej szczegolowe wyniki mistrzostw Polski. Ma sie rozumiec nic takiego tam nie znalazlem, ale co najbardziej przykulo moja uwage, to to, ze na obrazku z narciarzem, skoczkiem i biegaczem, ktory jest u gory kazdej strony, narciarz ma na sobie kombinezon kadry Austrii... J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2003 Witryna PZN ale za to wyniki znajdziesz na TEJ stronie. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 2 Marzec 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2003 Witryna PZN Wiem, wiem - widzialem, bylem ciekaw czy PZN sie troche podciagnal w kwestii witryny... Z tym narciarzem w austriackim kombinezonie, to na prawde wstyd Pozdro Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 4 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2003 Witryna PZN jestt wiecej rzeczy za ktore mogliby sie wstydzic i dzieki ktorym przegrywaja z konkurencja - ale widac ugruntowana pozycja powoduje NARMIERNA ppewnosc ostatnio to sie dzieki nim niezle usmiałem wysłałem zapytanie mailem - i czekam na odpowiedz i czekam i czekam - na forum ktos powiedział ze oni aby odpowiedziec na maila m usza zajsc na poczte :-) nio i stało sie - zamiast maila z odpowiedzia dostałem list poczta - to było zupełnie nowe doswiadczenie - ale trzeba przyznac ze sie poprawili - jest odpowiedz a to duzy postep od ubiegłego roku :-)) pozdr yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi