coodaq Napisano 26 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2005 w lutym wybieram sie narty do Włoch a dokladniej do KRONPLATZ:) i chcialbym wiedziec co mnie czeka, jak tam jest i ogolnie czego mam sie spodziewac na co byc gotowym itd. napiszcie jak byliscie tam kiedys jak tam jest:) z gory dzieki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 26 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2005 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ co wy z tym Kornplatz? jakaś promocja ? poszukaj w starszych postach, bo cos nan ten temat było (ale chyba nie za wiele szczegółów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 27 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2005 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ Wielka kopa z łysym szczytem. Cały szczyt to jeden wielki wyratrakowany teren do fan’u!!! Trasy wszystkich stopni trudności. Nowoczesne wyciągi (ciągle tam coś nowego stawiają). Od linii lasu zaczynają się normalne szerokie trasy promieniście rozłożone w różne strony (na prawie wszystkich stokach tej góry). Wady? Góra jest jedna a miejscowości wkoło kilka. Przy ładnej pogodzie (szczególnie w okresie ferii włoskich) na stoku duuużo ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coodaq Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2005 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ dzieki gregre0 wlasnie o takie informacje mi chodzilo:D czyli ogolnie jest tam spoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2005 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ He, ja też będę tam w lutym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 28 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2005 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ Dwa lata temu wyskoczyliśmy tam z doliny Fassy na jeden dzień. W zeszłym roku spędziliśmy tam tydzień. Niestety przed wyjazdem skręciłem nogę w kostce. Reszta jeździła, ale ja przez pierwsze trzy dni nie byłem w stanie zapiąć buta. Potem jeździłem, ale tak, „co drugi i po pół”. Ciągle mam niedosyt tej góry. Uwaga techniczna: parkingi pod wyciągami nie są zbyt pojemne, więc o ile nie dotrzecie tam wcześnie, może się okazać, że trzeba spory kawałek pedałować. O ile nie jesteście zakwaterowani gdzieś bardzo daleko polecam skorzystanie ze ski-bus’a. Są świetnie zorganizowane i dostarczają narciarzy pod sam wyciąg. Pozdrówcie Plan de Corones i miłego szaleństwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coodaq Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2005 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ to sie moze spotkamy:P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 3 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2006 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ Byłem tam miesiąc temu. Ten ośrodek bije na głowę inne. Nawet Cotina niech się chowa. Na jednej górze trasy dla wszystkich narciarzy od poczatkujących i przedszkolaków do wytrawnych zjazdowców. Kolejki to tylko gondolki i super krzesełka /tylko jedno bez ochronnej plastikowej osłony/. Trasy przygotoane idealnie. Knajpki na różnych poziomach. Dla mnie to BOMBA> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 3 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2006 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ więcej na mail - andba@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coodaq Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2006 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ dzieki anba:) ciesze sie ze jednak tam jade na narty:D jestem pewien ze bedzie swietna zabawa:D pozdrawiam coodaq a na mailu masz ode mnie wiadomosc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 wszystko co wiecie na temat kurortu KRONPLATZ nie odebrałem maila ponieważ byłem na Jaworzynie w Krynicy, a mój syn wyczyścił mi skrzynkę z wiadomości od nieznanych mu adresów ( takie miał zalecenia??? ode mnie) jeżeli coś chcesz to napisz jeszcze raz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi