filok Napisano 31 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2005 Witam serdecznie mam kilka pytan dotyczacych Ruzomberoka nie chodzi mi o opis z netu lecz o opinie kogos kto tam byl i jezdzil jak jest przygotowany stok, czy idzie pojezdzic fun, co oferuja dla dzieci na zdjeciach wszytko wyglada super a jak jest w rzeczywistosci? no i sprawa dla mnie najwazniejsza ilosc ludzi w tygodniu i w soboty i niedziele jak wyglada porownanie mniej wiecej z Oscadnica? moze ktos podzieli sie wiadomosciami? pozdrawiam piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? jeżeli można spytać dlaczego własnie Ruzomberok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 9 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? Z tego co wiem jest całkiem fajnie jak za taką kase:) W porównaniu np. do alp to jest o wiele taniej i niestety troche gorzej, ale pojeździć można:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? Dlaczego? hmm sam nie wiem :-) spodobal mi sie ten stok na fotkach i w znalezionych opisach jezdzilem troche w Oscadnicy o Wisle nie wspominam:-),Pilsko dawno mineło,ostanio był Zwardoń z Wielkim Rachowcem i tam jeździlem dwa sezony bo był spokoj i malo ludzi ale tylko jedna nartostrada i do tego od polowy juz nuda ,jakoś się napaliłem na ten Ruzomberok tak jak kiedyś na Oscadnicę ale tam się sparzylem tłumami ludzi zobaczymy jak tu bedzie chyba że znacie cos innego rownie ciekawego oprucz Alp bo na nie mnie raczej nie stac:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? To ja Ci polecam Wielką Raczę (najbliżej), Chopok (najlepszy ośrodek na Słowacji) albo Donovaly z nowym krzesłem i FIS-ową trasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? W Oscadnicy juz jezdzilem:-)moze trafilem akurat na mase ludzi ale stalem w kolejce do krzesla okolo 20-25 min Na Chopoku jeszcze nie bylem ale kto wie moze tam zawitam a o Donavaly jeszcze musze poczytac teraz pytanie czy faktycznie na Ruzomberoku jest zle? w porownaniu z Oscadnica i Chopokiem? tak jak pisalem na fotkach trasa jest super szeroka do jazdy fun wprost wymarzona:-)) no sam nie wiem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 16 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? Ja wole Ruzemberok od Oscadnicy, trasa faktycznie szeroka, sa jakies warianty boczne, ale marne. Chopok jako osrodek to najlepsze miejsce miedzy Alpami a Siedlacami. Generalnie wszedzie trzeba uwazac na "szybkich slowakow" osuwajacych sie czesto bez swiadomosci miejsca i czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMEKTUNING Napisano 24 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? CZEŚĆ FILOK MOŻE ZAMIAST SZUKAĆ NOWYCH MIEJSC POMYŚL O JAKIEJŚ ODMIANIE NA NARTACH. WPROWADZ KILKA WARIACJI I NAWET STARY STOK WYDA CI SIĘ ZAJEB..... SPRAWDZONY SPOSÓB NA MONOTONIĘ POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? Dzieńdobry. Ruzomberok w porównaniu z Wielką Raczą to rzeczywiście oaza spokoju. Jeśli chodzi o trasy to górne krzesło jest bardzo dobre dość długie trudność ok czerwona, zjazd na dół natrostradą dł ok 4 kilometry wąska i nudna. Można poszaleć ale u góry. Ceny ok 650 koron na cały dzień. Dużo Rosjan jeśli kogoś to interesuje ( ponoć kupili cały ośrodek). Osobiście wolę Wysokie Tatry Strbske Pleso, mniej gawiedzi.... Pozdrawiam narciarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? Ja pierdole zioom. Albo sam sobie dasz spokoj z pisaniem ->TOMEKTUNING, albo ci to sam zalatwie. Bo to co odpierdalasz tutaj tego nie widzial nawet Otzi - jak wiesz o kogo chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? Wielkie dzieki za wszelakie info:-)!!! do TOMEKTUNING :-)Klania sie netetykieta nie pisz duzymi literami a zmiana stylu jazdy hmmm od pewnego czasu juz to zmienilem i wywalilem kijki:-) kupilem wymarzone deski:-) fajnie jest tak podyskutowac ehhh jak jeszcze sniegu nie widac a puki co to w sobote mam Mistrzostwa Polski w modelach latajacych:-) to moj drugi konik pozdrawiam wszystkich serdecznie Piotrek-Racibórz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 28 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2005 Slowacja-Ruzomberok? Pierwszy raz widzę tak wkurzonego Bobica Oj przeginasz Panie TOMEK w Golfie I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi