JC Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Może wstawić Ci w "profilu użytkownika" zdjęcie z Maso? Mam kilka ciekawych )) Zimie też mam z czego wybrać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Do Japoński taaa, a ja prosze to z profilu z nartką zartuje, ale jak mozesz jedno z tych fajnych w jezdzie to milo:) a skośnemu jakies z pod namiotu Fischerka, najlepiej z imprezy, zeby w firmie widzieli jak pracuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 23 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Do Japoński Zimaaaaa!!!! Chcesz z bani?? Jacku bardzo proszę - jeśli tylko Ci się chce I postaraj się te posty jakoś w jedno miejsce wysyłać bo muszę po całym forum szukać ) a Zima to ma tylko jedno dobre zdięcie ) - jak nie masz tego z pokazu to Ci wyślę..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Do Japoński eejjjjj to nie fair ja twojego takiego nie mam:(( widzialem filmik z maso z lipca ogladalem z Ania i caly sie spocilem ale na szczescie nie bylo wpadki:)) UFFFFFFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 5 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Do Japoński hihihi a ja mam teraz na ciebie haka Zima - spróbuj teraz gdzieś zawalić start...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2004 Do Japoński Ej chłopaki ja mam HAKI na Was obu ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Do Japoński Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje naczelnik naszego demo teamu:)-a o mnie to zapomnieliście...!!!Jedo zdjątko jak jaco dał w galeri, to sie spowiadałem swojej adze przez tydzień:(uffff ale dałem radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2004 Do Japoński Ale! Ale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 7 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2004 Do Japoński iiii tam z takimi hakami - jak ci Jacusiu Pietia "haka" założył to ile miałeś sine udo?? 2 tygodnie?? Piotr!! Przywołuję Cię do porządku!! Proszę nie molestować kolegi webmastera!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2004 Do Japoński Ale On to zrobił z sympatii i , jak mi póżniej powiedział, zaczął się inetersować sprzętem fotograficznym więc chciał zobaczyć aparat z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 10 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Do Japoński tylko czemu butem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Do Japoński Żeby sobie nóg nie połamał no i żeby był lepszy efekt! Do dzisiaj budzę się w nocy przy przewracaniu na lewy bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 10 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2004 Do Japoński Widzę Jacku, że na stałe wszedłem w galerie Twoich nocmych koszmarków-przepraszam, ale nie zdążyłem rozsznurować trzewika, bo tak te Somy cholery maja zamiast sznurówek snopowiązałki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 11 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2004 Do Japoński Poza tym Pietię trzeba nitować przed startem rzeby nie wyskoczył z trzewiczków ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi