Baryla Napisano 5 Lipiec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2004 Planuję w tym roku po raz pierwszy wyjazd w Alpy. Polećcie mi jakieś fajne miejsce, żebym nie żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpi Napisano 8 Lipiec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2004 Polećcie mi jakąś miejscówkę jezeli nie pojedziesz do Zell am See to wszędzie będzie Ci się podobać polem Włochy - Cervinia Breuil z widokiem na Matterhorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaty Napisano 12 Lipiec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2004 Polećcie mi jakąś miejscówkę Ja polecam francję konkretnie 3 miejsca: 3 doliny(jeśli nie masz problemu- kasa), lub dwa mniejsze ośrodki : Val Cenis(chyba tak to się pisze :-), La Norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jahoo Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2004 Polećcie mi jakąś miejscówkę Fajne miejsce w Austrii oferuje www.egger.pl sa tanii, maja swietne warunki narciarskie i polskojezyczny serwis na miejscu, nasi znajomi nie moga sobie wychwalic ) Pozdrawiam Marta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 11 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2004 Polećcie mi jakąś miejscówkę Val d`Sole (Włochy-m.in Madonna d`Campiglio)-mój pierwszy wyjazd w Alpy i od razu 6 dni słońca i codziennie inne stoki. Byłem od 26 marca do 3 kwietnia w czasie promocji Free ski (jest też w grudniu). Za 140 Euro miałem 7 noclegów i 6-cio dniowy skipass Superskirama Dolomiti na kampingu w Pejo (domek 4 osobowy z 2 sypialniami). www.valdisole.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g33 Napisano 4 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2004 Polećcie mi jakąś miejscówkę To zależy na czym ci zależy! Tzn. jeśli chodzi ci o imprezy, zobaczeniu jak wygląda blokowisko na 3000 mpn. i ,toszkę jazdy, to może Francja? Jednak tam się nie najeździsz z powodu dużej ilości ludzi (w porównaniu z innymi miejscami w Alpach, a nie z Nosalem), a do tego F. jest droga (ale tańsza od Szwajcarii). Jeżeli jednak zależy ci na doznaniach czysto narciarskich to gorąco polecam Maco Corto we Włoszech. To jest mała miejscówka, ale za to niema bydła na stokach, trasy idealnie przygotowane. Z kolei wieczorem do wyboru jedna dyskoteka i dwa puby, czyli bez wyboru. Jak widzisz musisz określić swoje priorytety. Ach... jeszcze jedno. Jazda do Francji autokarem (oczywiście nie z południa Polski) to 30 godz. na tyłku, a do Austrii czy Woch koło 20 lub mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BTP Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2004 Polećcie mi jakąś miejscówkę Jedz z nami ) http://www.pawel.com.pl/impreza.php?idimpreza=64 Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi