Ignacy Napisano 15 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Jakie wrazenia, czarne trasy, widoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Czy ktos byl w Saas Fee? Odpowiadam: JA! Bardzo fajne miejsce. Ciekawe rozwiązania zwiazane z transportem na stoku, gondole, kolejki, kret. Tras na lodowcu nie za dużo ale w połączeniu z trasami poniżej lodowca robi się niezły teren do jazdy. Jak dodamy do tego Saas Grund to mamy spory ośrodek z trasami dla każdego. Jeżeli chodzi o stronę wizualną to jest czego pozazdrościć. Wokól jest kilkanaście czterotysięczników. Maternhornu nie widać! Wspaniałe widoki na jęzory lodowców, można wybrać się na wycieczkę z przewodnikiem. Polecam kanioning poniżej Saas Fee. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Czy ktos byl w Saas Fee? Dzieki za info. Cos mnie te czterotysieczniki z okolicy ciagna. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek Napisano 17 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Czy ktos byl w Saas Fee? Ave! Paweł z tymi czterotysięcznikami to Cię w pełni rozumiem! Saas Fee musi być super! Proponuję więc również włosko - szwajcarski region Zermatt - Cervinia! Matterhorn jest faktycznie boski! Byłem tam niedawno (grudzień 2002r.) i jest genialnie, zerknij na mój opis na www.narty.pl w dziale recenzje. Co do opisu Saas Fee, to może by tak coś więcej Jacek? Może napisałeś gdzieś w sieci recenzję? pozdr, Luke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi