Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

opinia o starym smokowcu

kac

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem srednio zaawansowanym amatorem nart, wybieram sie do Starego Smokowca na narty i chcialbym uslyszec Wasza opinie o tym miejscu... (slyszalem juz kilka od b. pozytywnych po negatywne... )jak jest naprawde? da sie pojezdzic powiedzmy przynajmniej jak na jaworzynie w krynicy??? pozdrawiam i dzieki za ew. reakcje...

opinia o starym smokowcu

to niestety juz kolejna kiszkowata opinia nt. Smokowca... chodzi mi glownie o war. narciarskie bo jedzie nas ok 40 os. wiec impreza bedzie fajna... coz... moze jeszcze zrezygnowac... dzieki i czekam na wiecej...

opinia o starym smokowcu

Cześć. Nie jeździłem tam zimą i raczej się nie wybiorę ale latem to wygląda.. no cóz. Na Hrebienoku jest wyciąg - kotwica (albo tależ) który wywozi cię na kawał (ek) stromego stoku (raczej nie dla carvingowców:) a z Hrebienoka biegnie sobie nartostrada jakaś w dół. Nic specjalnego, infrastruktura też nie zachwyca Ale jak ruszysz brykę to kilka km na wschód w Lomnicy masz ładny zjazd z Skalnateho Plesa no i Strbske Pleso - tam jest taka ładna górka (zapomniałem nazwy).pozdraviam

opinia o starym smokowcu

dno... kolejki do wyciagow, na owej gorce nie dla carvingowcow zjezdzalam z polowy gdybyla pokryta sypkim sniegiem stopionym na gornej warstwie do lodu oraaaaazz..... wpanialymi artstycznymi plamami zgnilej trawy....ale mimo to mozna bylo sie na sloneczku pobawic.... kolejki wielkie, gorka mala, cana duza jak na warunki. na strabskie pleso mozna pojechac, ale jeszczewieksze kolejki sa... chociaz mozna tam pojezdzic w tlumie.... jesli chcesz zekac 30 minut na niduzy wyciag lub 1,5 h na troszke tylko wiekszy...

• 2 weeks later...
www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...