kac Napisano 17 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2002 Jestem srednio zaawansowanym amatorem nart, wybieram sie do Starego Smokowca na narty i chcialbym uslyszec Wasza opinie o tym miejscu... (slyszalem juz kilka od b. pozytywnych po negatywne... )jak jest naprawde? da sie pojezdzic powiedzmy przynajmniej jak na jaworzynie w krynicy??? pozdrawiam i dzieki za ew. reakcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 17 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2002 opinia o starym smokowcu Bylem tam na ostatniego sylwestra - warunki kicha, ilosc ludzi kicha, ilosc wyciagow - kicha. Pamietaj, ze to tylko jedna z opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kac Napisano 17 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2002 opinia o starym smokowcu to niestety juz kolejna kiszkowata opinia nt. Smokowca... chodzi mi glownie o war. narciarskie bo jedzie nas ok 40 os. wiec impreza bedzie fajna... coz... moze jeszcze zrezygnowac... dzieki i czekam na wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 17 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2002 opinia o starym smokowcu Cześć. Nie jeździłem tam zimą i raczej się nie wybiorę ale latem to wygląda.. no cóz. Na Hrebienoku jest wyciąg - kotwica (albo tależ) który wywozi cię na kawał (ek) stromego stoku (raczej nie dla carvingowców:) a z Hrebienoka biegnie sobie nartostrada jakaś w dół. Nic specjalnego, infrastruktura też nie zachwyca Ale jak ruszysz brykę to kilka km na wschód w Lomnicy masz ładny zjazd z Skalnateho Plesa no i Strbske Pleso - tam jest taka ładna górka (zapomniałem nazwy).pozdraviam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reme Napisano 18 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2002 opinia o starym smokowcu dno... kolejki do wyciagow, na owej gorce nie dla carvingowcow zjezdzalam z polowy gdybyla pokryta sypkim sniegiem stopionym na gornej warstwie do lodu oraaaaazz..... wpanialymi artstycznymi plamami zgnilej trawy....ale mimo to mozna bylo sie na sloneczku pobawic.... kolejki wielkie, gorka mala, cana duza jak na warunki. na strabskie pleso mozna pojechac, ale jeszczewieksze kolejki sa... chociaz mozna tam pojezdzic w tlumie.... jesli chcesz zekac 30 minut na niduzy wyciag lub 1,5 h na troszke tylko wiekszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kac Napisano 29 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2002 opinia o starym smokowcu dzieki za wiadomosci... kurde ale sie w takim razie wkopalem... :-) coz zostaje jeszcze piwko! pozdrawiam wszystkich i zycze udanego sylwestra (bez kolejek do wyciagow i bez trawy na stokach!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi