JC Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Informuję, że od dzisiaj do poniedziałku nie będzie mnie w redakcji. Jadę pracować do Solden Web Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Web w Solden Jak zwykle liczymy na komentarz ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Web w Solden ten to ma dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Web w Solden słyszałem to wiele razy, ale kiedy pewnego razu pojechał ze mną znajomy i zobaczył, że przez kilka dni, mając do dyspozycji narty, skipass i świetne trasy, nie założyłem nart z powodu braku czasu zmienił zdanie. Ale i tak nie narzekam Spadam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi