hurricane Napisano 3 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2004 Czy ktoś uprzejmy i doświadczony jest w stanie doradzić w jakich butach jeździć na nartach Atomic SL 9,12. Niektórzy mówią, że dedykowane im buty Race SL9 są ciasne, twarde i trudno w nich wytrzymać dwie godziny. Jak to jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2004 Buty Atomic SL9 Odpowiedź w "Sprzęcie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabro Napisano 16 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2004 Buty Atomic SL9 Ja mam Rossignol Race 1, twardy but i niezle trzyma, da sie wytrzymac i caly dzien, ale szczerze polecam jeszcze cos twardszego, but ma byc wygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Buty Atomic SL9 Witam, to jest pewnie tak, jak ludzi wmawiali mi , zebym nie kupowal AFT bo sa twarde i niewygodne, pianka jest twarda i nie da sie wytrzymac zbyt dlugo, a po kazdym zjezdzie trzeba odpinac klamry. Za przeproszeniem: gowno prawda. Sa to moje 5 buty narciarskie i nigdy nie mialem tak wygodnych i dopasowanych butow - przeczytaj co napisalem w dziale "Ogolne". Zaloz te buty w sklepie i posiedz, poruszaj sie , tak zeby byc w nich ze 2 godzinki - jak wytrzymasz to sam stweirdzisz jaka jest prawda. Pozdrawiam. michal (mysiauek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi