JC Napisano 28 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2002 Będą ostatni w Austrii miałem okazję pojeździć na nartach, których niestety w Polsce nie można dostać Atomikach SuperCross SX 11. Czy ktoś jeszcze miał ta przyjemność? Bo dla mnie narty są rewelacyjne! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 28 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2002 Atomic SuperCross SX 11 Panie napędowy - może coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 30 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2002 Atomic SuperCross SX 11 O ile pamietam, sa zielone i fajnie wygladaja :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folharth Napisano 30 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2002 Atomic SuperCross SX 11 Nie orientujesz sie dlaczego nie ma ich na rynku polskim . U nas pojawily sie juz na poczatku marca - ( cena - cos okolo 800$ CDN - moze teraz juz mniej ) Jak do tej pory nie widzialem ich duzo na stokach ( moze 2-3 osoby). Znajomi ktorzy je testowali , maja raczej pozytywne opinie o nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 2 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2003 Atomic SuperCross SX 11 Będąc w Austrii pytałem o opinnie na ich temet w kilku sklepikach i zawadnika, który na nich jeździł (???) -wszyscy bardzo chwalili i polecali jako narty dla zawodników amatorów (???). Pozdrawiam. kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackone Napisano 23 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2003 Atomic SuperCross SX 11 Te narty sa juz na polskim rynku: przynajmniej w sklepach sieci Tomas. Ostatnio widzialam to zielone cudo w cenie 2950PLN z wiazaniami (nie zwróciłam uwagi czy to były wiązania Race czy jakieś inne Atomki). pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sesik Napisano 2 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2004 Atomic SuperCross SX 11 Witam. Miałem okazje na nich pojeździć miały długość 170cm. W porównaniu do moich starych Kneissli Ergo 180cm całkiem fajne nartki. Jednak pare dni temu kupiłem Fischerki RC4 SC 160cm, moge powiedzieć tylko jedno: Rewelacja!!! Poczułem kolosalną różnice w jeżdzie w porównaniu do swoich starych nartek, jeżdząc na Atomicach SX11 nie doznałem aż takich wrażeń co na Fischerkach, może to różnica w długości? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi