Winnetou Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Czy płyta się naprawdę przydaje ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 z płytą czy bez płyty ? Odpowiem pytaniem a jak masz zamiar jeździć carvingowo bez płyty? Podpowiedź przy pierwszym "głębszy" .... skręcie wyp.... się na 100% jak Ci buty zaczepią o śnieg. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 z płytą czy bez płyty ? i do tego nie wypada... Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 19 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 z płytą czy bez płyty ? bez płyty czy z płytą nie wypada ? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 z płytą czy bez płyty ? .. nie wypada bucików na gołej narcie stawiać bo się ześlizgują na zakrętach (buciki ofkorliś) Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burass Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 z płytą czy bez płyty ? oczywiscie ze z płytą. dziewczyny lubią wysokich facetów )) pozdrawiam burass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 20 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 z płytą czy bez płyty ? i to mnie przekonało do płyty )) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 21 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2002 z płytą czy bez płyty ? po kilku "głębszych" i z płyta się wyp...... ski to die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 z płytą czy bez płyty ? nio wiec czy zalezy ci na stabilnosci systemu ?? jak wezmiesz z ECS to moze byc lipa - polecam asusa :-) heh hehe nio i zalezy wszystko od Twojego Software:-) pozdro yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 4 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2002 z płytą czy bez płyty ? ) wprawdzie spóźnione, ale ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lester Napisano 8 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2002 z p?yta˛ czy bez p?yty ? piardu piardu piardu, fachowcy narciarze... plyta sie przydaje, ale jak masz wiazania z plyta, a np. tyrolia railflex gdzie do zwyklej jazdy plyta jest niekonieczna.. no chyba ze krecisz bardzo glebokie skrety, to faktycznie buty+otarcie=jebud a np. w head`ach jest taki sysytem co sie nazywa x-frame, docisk na krwedzie jest idealny, i on spokojnie plyte wyrecza... zenadka po raz kolejny, ze sie ktos pyta a wiekszosc ma to w dupie, a moze to i banal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfa Napisano 18 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2002 z płytą czy bez płyty ? Jestes zawodnikiem-z plyta,agresywnym carvingovcem-tez,amatorem szkoda czasu i kasy,chyba ,ze chcesz szpanowac,ale dla mnie cepry bez umiejetnosci,ale za to ze sprzetem,z ktorego nie wiedza jak korzystac wzbudzaja politowanie i nic wiecej.Plyta powoduje,ze przy max wychyleniu w s recie nie ryzykujesz wypiecia narty bo but podniesiony nie dotyka sniegu.Jesli masz lopaty albo chcesz kupic bierz plyte-carvery bez platy to jak surfing bez zagla,nie mowie o allrundah-tu plyta jest zbyteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 28 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 z płytą czy bez płyty ? dzięks jestem ceprem amatorem, więc mam jasność, wezmę pod rozwagę kupując kolejne narty. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biliop Napisano 30 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2002 z płytą czy bez płyty ? Nie wiem, czy to jeszcze przeczytasz, jesli tak, to mam kilka uwag i rad Przeczytalem kilka z powyzszych postow i widze, ze nikt tu nie ma pojecia po co jest plyta, kilku wazniakow, ktorzy mysla, ze wiedza wszystko powiedzialo co "sadzi" o charakterze plyty i wsatpie czy ci to pomoze;) plyta wydluza twoje udo, w stosuknu do ciala, dajac ci o wiele wieksze pole manewru kolanem, jesli wiazanie jest dodatkowo podwyzszone, to jeszcze lepiej, majac zwiekszone pole manewru mozemy wykonywac lepsze ksrety, glebszei przede wszystkim bardziej efektowne, nie bojac sie upadku; dodatkowo niektore plyty sluza takze tlumieniu drgan, ktore mocno dokuczaja szczegolnie przy szybkiej, gigantowej jezdzie, jesli cenisz sobie swobode jazdy, wolnosc i szybkosc polecam kupno conajmniej 2 cm. plyty pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 3 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2002 z płytą czy bez płyty ? czytam, czytam, będę pamiętał, zwrócę na to uwagę - na razie mam gigantowe narty, na których wypadało by jeszcze troche pojeżdzić (amortyzacja) ale przecież będę coś najpierw wypożyczał - ta szybkość mnie kiedyś zgubi, obiecałem sobie, że w tym roku wreszcie kask kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_nia@o2.pl Napisano 18 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2004 z płytą czy bez płyty ? takie plyty juz dawno sa zastepowane prze wyzsze,a niektorzy maja plyty 8cm!!bajer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi