mysiauek Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Witam, ktoś, kiedyś na forum podał link do bodajże ruskiej strony z ustawieniem DINu wiązań. Sie suwaczki przestawiało - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ? Na starych R10.20 miałem 6,5 tył/6 przód. Tak samo zostawiłem na jeszcze nie ruszanych z szafy Sugar Daddy (pewnie w pigułe poczekają na odpowiedni śnieg albo na Alpy - zaś się będą śmiali co ja kupiłem). 67kg/171cm/zwykle całkiem szybko się poruszam po stoku Czy jak mam Salomona to mam inaczej ustawić wiązanie? W big footach nie mam tego problemu ... Pozdrawiam. P.S. Jak to do cholery jest, że na niemieckim ebayu, można kupić dużo taniej narty niż w Polsce? Właśnie za 250E + presyłka 48E kupiłem na próbe XWing10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Ustawienia wiązań. Małe pytanie. wpisz do szukaj - regulacja wiazan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikk Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Ustawienia wiązań. Małe pytanie. http://theloginovs.wtr.ru/equipe/bidings/iso.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Ustawienia wiązań. Małe pytanie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi