tymon_tm Napisano 9 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2003 Nowe Rossi 2003/2004 - slalomki, gigantki i Vipery! Wszystkie...ZŁOTE!!! arrgh! okropność! tymą_pzdrv ps.Jakby komuś się znudziły jego Rossi 9s 01/02 (najlepiej 160) bardzo proszę o kontakt na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mary$ka Napisano 9 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2003 widziałem! widziałem! Cześć Piotrek!:-) Jaki ten internet mały! Znudziły Ci się już te atomiki? Twoje rosiniole chyba jeszcze sterczą u Irmaka zawsze możesz do nich wrócić))))) A jak tam w słonecznej Italii?? Napisz coś! Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 9 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2003 widziałem! widziałem! No proszę! Ty tutaj?? donno mater Italia? Słońce i ciepło jak cholera;) sama wiesz. Piękne stoki, piękne kobiety, piekne samochody;)) Kurcze wszystko tam jest piękne. Próbowałem ci coś na maila wcześniej wysłać ale widze że zmieniłaś (za dużo wielbicieli;) na GG też nie moge znaleźć Waćpani. Ale tu proszę.... pozdraviam tymą_superski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mary$ka Napisano 9 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2003 widziałem! widziałem! Hi hi przezwycieżyłam strach, pokonałam lęk ;-)) i jestem Nie mam GG ponieważ dopiero od niedawna mam nowy komputerek i jeszcze nie zainstalowałam. Dzisiaj założyłam konto na onecie :-) Byłeś w Alta Badia słyszałam - ciekawe miejsce. Pewnie zaliczyłeś Sellę jak wszyscy? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 9 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2003 widziałem! widziałem! Niemal czat Byłem w Alcie (tak się odmienia?) ale zwiedziłem jeszcze Gardenę i trochę Arabby. Całej selly nie jechałem bo ja nie lubie jeździc tam gdzie wszyscy:) Ale Val Gardena jest boska! Miał Patryko rację! A Ty gdzies się tułała ?? tm_pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mary$ka Napisano 9 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2003 widziałem! widziałem! Czat:-) A gdzie mogłam być??;-) W tym roku jeździliśmy w Civettcie i troszeczkę w Cortinie. Mineliśmy się :-) Wiesz co późno już idę lulu :-)) Wyślę ci numer gg jak ściągnę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi