SPIDER Napisano 27 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2002 SKĄD WZIĄŁ SIĘ POMYSŁ WYRZUCENIA OGŁOSZEŃ O TREŚCI SPRZEDAŻY WIĘKSZYCH ILOŚCI NART?.W CHWILI OBECNEJ WASZA GIEŁDA NIE ŻYJE.MAM NADZIEJĘ ŻE KTOŚ ROZSĄDNY WYKORZYSTA TĘ LUKĘ.PROPONOWANE PRZEZ CARVING OPCJE SPRZEDAŻY SĄ NIEDORZECZNE.ŻYCZĘ MNIEJSZEJ ILOŚĆI ODWIEDZIN WASZEJ STRONY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koala Napisano 27 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2002 MĄDRY POMYSŁ !! To mądry pomysł bo to forum i giełda dla narmalnych ludzi a nie dla handlarzy co złom z zachodnich wypożyczalni przywożą i po odpicowaniu wciskają ludziom. Jak masz zyczenia mniejszej ilości odwiedzin to spadaj stąd , będzie rzeczywiście mniej ale bez nachalnej komercji. koala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folharth Napisano 27 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2002 GŁUPI POMYSŁ JC-sorry ale musze do SPIDERA -- FUCK YOU SELF !! BIG TIME !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q Napisano 28 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2002 GŁUPI POMYSŁ Mam nadzieję, żę ty tu nie wejdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q Napisano 28 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2002 GŁUPI POMYSŁ Aha, popieram kolegów przedmówców. Ja nie mogłem sobie użyć, bo miałem młodszego brata koło siebie i strasznie gapił się w monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 28 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2002 GŁUPI POMYSŁ a po ch...j nam większe ilości ? każdemu z nas wystarcza para, góra dwie + ew. deska - to nie jest forum Gazdów z Gliczarowa Górnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 GŁUPI POMYSŁ Ja też pozdrawiam! .. a tak na marginesie, ludzi chcą zrobić buisness na nartach, rozumiem, ale czy jak pójdą na dowolną giełdę to będą tam sprzedawać za darmo? czemu SPIDER nie pójdzi wprost do Wyborczej i nie powie zamiśćie moje ogłoszenie, ja będę robił kasę, a wy się cieszcie z tego. Drogi Spiderze, nie przyszło Ci do głowy, żeby zaproponować "coś" za komercyjne ogłoszenia? Przecież nie ogłaszasz się tutaj dlatego, że Ci się podoba niebieskie tło mojej strony i panienka na banerze ale dlatego, że masz tu potencjalnych klientów. Web Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi