Ja-Bo Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Witam. Jakis czas temu dostalem bardzo fajne HEADy. Ale jest z nimi pewien problem..sa zgiete(jak postawi sie na ziemi, to przod jest lekko nagiety do gory - ostaje). Jest jakis sposob aby je naprostowac? Albo w jakim serwisie na dolnym slasku moga mi je wyprostowac? POMOCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Problem z nartami. Nie do rozwiazania? Jeżeli są to narty Head i mają te opisane przez Ciebie objawy to wszystko jest w porządku... Jest to stan charakterystyczny dla nart marki Head jak również Voelkl Tak więc używaj na nich do woli bo bedzie jeszcze gorzej jak znienacka odpadnie płyta. W trzech słowach : MASZ SUPER NARTY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-Bo Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Problem z nartami. Nie do rozwiazania? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-Bo Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Problem z nartami. Nie do rozwiazania? Tak, sa to HEADy, iXRC 1100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Problem z nartami. Nie do rozwiazania? poszukaj w starych postach mateo na temat nart head ) dowiesz się wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-Bo Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 Problem z nartami. Nie do rozwiazania? Moze jakis link, albo cos...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 Problem z nartami. Nie do rozwiazania? http://www.skionline.pl/forum/index.php?ids=97332ce402a23c8d61039ba9892e9442&co=szukaj1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi