ps Napisano 6 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2007 Jestem zainteresowany kupnem spodenek treningowych na 175-180 cm najlepiej Beyond x, spyder, north adventure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Ja również i szukam juz 2 miesiące i nic znalazłem Fischera za 700 zł jak by ktos cos słyszał wiedział rozmiar jak u kolegi wyzej . pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Fischera za 700 zl ?? Boze gdzie taka promocja ? Mamy Fischera, ale duuuzo taniej (Robione przez Zienera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! a ja znalazłem fischera robione fischera ale cene mi podano a nie widziałem na metce pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Bobic a czy byłbys w stanie załatwic takie spodenki ??:> pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Podaj mi rozmiar, ja podam ci dostepnosc i cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Mowimy o szortach, ktore sa na naszej stronie: www.fischer-ski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! A czy byly by dostepne spodenki na wzrost ok. 180cm. I ile by kosztowaly?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Rozmiar nie wiem mam 180 cm wzrostu ,bardzo szczupły Pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Koszt ok. 270 zl. Rozmiar mamy chyba 52 oraz 54 - sprawdze jutro i dam koncowa odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Okej dziękuje bardzo i czekam ojjj cena znacznie inna od tej u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 Kupie spodenki treningowe (szorty)! Mamy 48, 52, 54, 56 Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi