mirasr Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Dla żony 157cm 56kg srednio zaawansowana (daje sobie rade) 7.7 150cm już kupiłem, ale mogę wymienić na AMC 70 146cm. A może AMC 73 tylko znów boję się o długość. Styl jazdy żony pomiędzy slalomem, a gigantem, najcześciej wieczór na nieciekawych już stokach. Przepraszam że zamęczam. Z pozdrowieniami Miras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Fischer s-move 7.7 via AMC 70. Która lepsza Chyba bym bral 70 lub nawet 73. Pierwsza w dlugosci 146, w drugiej mydslalbym nad 152 cm. A zreszta sam juz nie wiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirasr Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Fischer s-move 7.7 via AMC 70. Która lepsza Dzieki. Ale co ja mam powiedzieć jeśli mistrz niewie. Jak jest wogóle z twardością 70, 73, 76, bo numery to szerokość talji. A rozmiar 152cm do wzrostu 157cm , 56kg i początkowe stadium średnio zaawansowane??? Jestem głupi w tym temacie. Poczytałem dużo, ale papier wszystko przyjmie i na testach też różnie jest z obiektywizmem. Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak prosić was o pomoc. Dzięki i pozdrawiam Do Adasia: Chyba muszę jednak zostać przy atomic-ach M80 bo lange-ów w Krakowie nie będzie prawdopodobnie w tym sezonie, a i z AFischerem jest duży kłopot bom również nie mają nigdzie z flxem 80-100 (MX7, MX9), a szkoda bo pewnie by mi leżały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Fischer s-move 7.7 via AMC 70. Która lepsza Idz na gielde - przymierz Fischery, a potem sie do mnie odezwij Co do mistrza, to nie widze zadnego tutaj - Chlopaki z Demo Teamu sa na wyjezdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirasr Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2006 Fischer s-move 7.7 via AMC 70. Która lepsza Witam ponownie. Muszę jednak pozostać przy butach Atomic M 80 ponieważ pasują idealnie, a pozatym znajomy przywiózł mi je i muszę od niego je odebrać. Co do nart to nadal proszę o poradę która narta lepsz s-move 7.7 04/05 850zl. , czy AMC 70 05/06 za prawdopodobnie tą samą kwotę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi