wicek Napisano 4 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2006 Mam zamiar kupić SL9, jeżdżę dobrze, mam 183 cm i 80kg wagi,jaką długość wybrać 170, czy 160. Co sądzicie o modelu 05/06 czy lepiej wydać 250 zł więcej na model tegoroczny. Które wiązania do tych nart są lepsze neox310 czy device 311? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Raczej 170. Ja wydałbym te 250 zł. Lepsze są neox. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc nie warto... IMFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicek Napisano 5 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Wielkie dzięki. Jeśli mógłbym prosić więcej szczegółów jeśli chodzi o różnicę między modelem zeszłorocznym a tegorocznym byłbym wdzięczny i co w ogóle sądzisz o tej narcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas19821982 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc jesli robi ci roznice glownie nowa szata graficzna to wydaj sobie ta kase ale ja bymna Twoim miejscu kupil zeszloroczny model, to taki marketing ze nowy model nawet jesli sie zbytnio nie rozni to kosztuje wiecej i tak to sie kreci...jesli chodzi o dlugosc to z 160 i 170 bralbym 160, jezdzilem na takiej dlugosci sl9 a mam 182 cm i waze 83 kg, najlepsza dlugosc dla ciebie to 165 ale 160 lepsze niz 170 szczegolnie na polskie stoki...a tak wogole to nie kupuj atomica tylko wez sobie fischera rc4 race sc z sezonu 2004/05 znajdziesz na allegro w niezluych cenach a to lepsza narta bo na niej jezdzilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Witam Zgadzam się z lukas19821982 w 100% nie ma sensu przepłacac chyba że chcesz sobie zaszpanować na stoku nowym modelem:) i taką narte to tylko 160cm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicek Napisano 5 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Wicku... Nie dość dokładnie odpowiedziałem. Ogólnie nie warto kupować narty ATOMIC SL9 bo to gówniana narta... i tyle. IMFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 6 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc święta prawda!!!!!!! najbardziej rozreklamowane gówno!!! mało dynamiczna ,za szeroka-wolno wchodzi w skręt,nie przyspiesza przy wyjściu ,na dodatek krzywa juz od nowości-widać to podczas nacinania struktury i wiązania nie mające nic wspólnego z bespieczeństwem!!! a jak lekkko się regulują Wicek nie bądz kapeluchem kup coś innego -chociazby Fischer race sc a lepiej na tym wyjdziesz ... ps.nie robię dla Bobica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicek Napisano 6 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Wielkie dzięki za pomoc, porozglądam się za Fischer race sc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KTomek Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Kwestia gustu. Jezdzilem na atomicach sl9 i fischerach. Wedlug mnie obie narty bardzo dobre, mnie osobiscie bardziej spasowal atomic i spokojnie moge powiedziec: kupuj !! (z sezonu 05/06 nie ma sensu przeplacac za 06/07) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Co ja słysze ze atomic pasuje - co ? Panie KTomek jak komus lezy Atomic sl9 to ma nierówno pod sufitem to gówno (i znowu) , jest przereklamowanym gównem - słowa muzina, i racja. Jak ktos wazy jak mały indyk to nawet RX8 Fischera go klepie po nogach . Panowie FISCHER FISCHER FISCHER i juz Dziekuje Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Widzę że kolegę Czarnego znów rajtuzy uciskają....Biedak... Jeśli masz coś konkretnego do powiedzenia wszyscy czekają na obiektywną wypowiedź , a nie na bełkot typu kupy wojewódzkiego. Zresztą i tak chyba na Ciebie szkoda tatowej fujary hahaaaa!!! Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Ta rajtuzy i to samonosne mnie uciskaja. A co bys panie FANATYKU NARCIARSTWA chciał usłyszec o narcie SL9 , ze jest do bani , ze ucieka na lodzie , ze zamiast jezdzic to na tej desce- jezdzą KAPELUSZE (pewnie ty do nich "nie" nalezych), bo jak ktos zamiast napierdalac gora dół , kolega sie wozi jak kareta , tylko gdzie te konie hehe . Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qox Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc A ja powiem tak. Ktoś kto zadaje takie pytania powinien dac sobie spokój z SL9 tak jak i z F RC, najlepiej pójść do Makro wybrać sobie coś z półeczki i katalogu który dają i będzie wszystko w porządku. Po ki grzyb pchac sie nie na swoją półke. Prosze nie traktowac tego złośliwie a raczej zyczliwie. Pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas19821982 Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc taki sobie narciarzyk powiedzial cowiedzial:) niby dlaczego kolega ma nie zadawac pytan dotyczacych wyboru nart?po to jest toforum miedzy innymi wiec nie zniechecaj osob zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysiorek Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Wiecie co panowie jak się czyta niektóre wypowiedzi to czuje się jak w piaskownicy: "moja łopatka jest lepsza, a twoja to "gówno" a nie łoptka". Język niektórych też raczej rodem z więzienia lub nizin społecznych, już nie mówiąc że wnioskować z niego można o jakiś kompleksach i chęci dowartościowania się. Przecież Wicek chciał konkretów a nie przechwałek że na tej narcie to "kapeluchy" jeżdżą, a na tamtej to "nap... z góry na dół można". A takie dobre zdanie miałam o tym forum. PS. Przypuszczam co niektórzy o mnie napiszą ale niewiele mnie to interesuje :) Pozdrwiam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas19821982 Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc no wiesz chlopcy a pozniej mezczyzni jakos juz tak maja...moze to i lepiej ze te przechwalki znajduja ujscie na forum niz zeby od razu bawic sie zolnierzykami prowadzac wojne w Iraku lub gdzies indziej...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Dobre Lukas zamiast walic głowa w mur dajemy odpał ehh. A i zadnej kobiety nie chciałem urazic , obrazic , bron Boze , jak ktos sie poczuł urażony z gory przepraszam , to jest Forum narciarskie a jak wiadomo narciarze sa najfajniejszą grupą społeczną. A jak! Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicek Napisano 11 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Nie przypuszczałem, że wywołam burzę i to prawie polityczną. Wielkie dzięki za wszystkie merytoryczne uwagi i spostrzeżenia. Powiem szczerze, że zostałem przekonany do Fischera i takie narty mam zamiar kupić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KTomek Napisano 12 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Właśnie skończyłm ogladac Puchar Świata w Levi - slalom. Trzy pierwsze miejsca ATOMIC. Pewnie że nie jeździli na sl9, ale coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 12 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc To znaczy sie co ? Co w tym jest ? Ja nie widze kompletnie zwiazku to co chłopaki daja na Pucharze Swiata inna bajka. A reszta "sklepowych wystaw" to Reklama na 100 fajerek. Jak Atomic ma tyle kasy zeby sponsorowac tylu znanych i lubianych to my mozemy mu tylko pozazdroscic . Pozdr ADAM p.s A ja tam wiem swoje bo jak kosmici po mnie przylecieli to mówili ze jak ktos zajmuje sie jednym to te drugie stoja w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 13 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc i co z tego że trzy pierwsze???? to tylko marketing (korzystają z talentu chłopaków którzy za odpowiednią kase pojadą na wszystkim)!!! muszą się jakoś wspierać bo inaczej firma by padła...skoro takie dobre to dlaczego nie przekładają tych doświadczeń na kolekcyjne modele??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 13 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2006 Czy kupić ATOMIC SL9 proszę o pomoc Co niby w tym jest ?!?!? To że Alonso wygrał F 1 z team'em Renault to znaczy , że Thalia jest najlepszym autkiem w swojej klasie ?!?!?! Jeżeli Twoja wypowiedź miało choć 10 % sensu serio to znaczy że taka reklama jaką jest sponsorowanie ścigantów przez Atoma działa. Te nartki na których się ścigają mają tylko wspólne logo z tym badziewiem o nazwie SL 9. Najwyższej jakości sandwitch woodcore włożyć do jednego "kosza" z piankowym shit'em !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi