Hanni Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 Pytanie przede wszystkim do JC i Bobica. Obecni wspópracuję z FISCHEREM. Dostałem oferte na komórkową narte Worldcup SL, jednak z gigantką jest gorzej ponieważ nawet Dealer nie może jej wyciągnąć. I teraz moje pytanie: czy wziąść komórke gigantke z zeszłego roku, czy może Atomica którego mogę dostać w dobrej cenie (też komórka i też zeszłoroczna). Macie jakieś testy komórek? Austria Ski Test na ten rok mnie przeraził tyle że to sklepowe narty. Jak to jest z komórkami. Co wy byście wybrali? Potrzebuje 2 komplety nart do startach w FIS. Pomóżcie. Pozdr! HANNI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców A z kim rozmawiales u Dealera, ze powiedzial, ze nie moze zalatwic gigantki ? Jak nadal jestes zainteresowany gigantka komorkowa, to pisz do mnie na rob@fischer-ski.pl lub do Piotrka Gornickiego racing@fischer-ski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanni Napisano 22 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców Bobic a może polecisz jakieś inne komóreczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców Pomysl troche i wytęż myśli, dlaczego nie polecę innych komórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców ja za to polecam komorki: Rossi, Dynastar, Head, Atomic, Elan, Volkl ... itd, (kolejnosc przypadkowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców Fischera oczywiscie tez polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców Ale ja lubie np Fischera sam mam i jest naprawde dobry i dla mnie np jest i bedzie nr1 , NATOMIAST mam tez gigantke Rossiego z tamtego sezonu i jest naprawde naprade si! Stary pamietaj tylko zeby sie niepchac w komorkowego Dynastara bo kicha na całej lini , a Volki zostaw kobitkom. Spróboj tak Rossi , Fischer, i na konien Atomic -troche narwany. Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców ... no widze ze dyskusja idzie w ciekawym kierunku czemuz to Dynastar taki slaby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców Słaby , nie słaby , - kicha i tyle w porównaniu do Fischera czy Rossi. Ja tam nawet na Heada serwisowego nie narzekałem ale Dynastar mnie nie pasi. Taki w sam raz dla 40- latków z brzuszkiem którzy ostro jezdzą, jak wsiadłem na Rossiego to naprawde czuc róznice w sprzecie szczególnie gigantka mi przypadła do gustu, a np serwisowy Kneissl jedzi jak rozmymłany kaszalot , co do Fishera był jest i bedzie zawsze najostrzesjszą deska a co! Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców no to juz nie mam argumentow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców Są różne zdania na tema nart słaby nie sałby kicha nie kicha Ty lubisz fischera i rossi a inni lubią atomica a jecze inni lubią akwarium a nie Inni ludzie mogą tak pisać o fischerze lub o innych nartach pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców Tak tak :) FISCHER GORA!!!!!!!!!!! ROSSI GORA!!!!!!!!!!!!!! : Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców I to sie mylisz Czarny......... Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Jaki sprzęt na FIS (komórki) 06/07-dla znawców No wreszcie , ktos chce pogadac o dobrym sprzecie , nasze '"ikony'" zmierzaja w dobrym kierunku. PANOWIE DAWAC: KTO? JAK? CO? Pozdr Adam FISCHER!! FISCHER!! ROSSI!! ROSSI!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi