Nowy użytkownik Napisano 16 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Atomic Supercross Premium (limited edition), szukam info o tej narcie. na razie znalazłem tylko tyle że wymiary - taliowanie jest identyczne jak w GS9 (przynajmniej 160-tki) i tyle... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... w tytule powimnno być "na pewno" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... No i klapa! Nie wiem! Szukałem, szukałem i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... trudno, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... No Jacku, jak szukales ? Tu jest fotka, natomiast jeszcze sie rozgladam za info. http://www.bobic.as.net.pl/rc4wcsc/atomic.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... Bobic! Linków do zdjęć to mogę Ci podać kilka tylko kurna nigdzie nie ma opisu narty! A o to chodziło! Do zobaczenia w Stolicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... Kiedy Jacku ? W czasie targow bedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... No dobrze, cos znalazlem: ATOMIC SX PREMIUM jest to limitowana wersja katalogowej narty SX 10 Puls TI. Narty z grupy SKICROSS dla zaawansowanych narciarzy. Najwyższa jakość. Technologie: B4 Race, Titanium Pulser, Power Rods Magnesium,Fibreglass, B4 Chassis, Aerospeed, UHMW Electra Graphite, Dura Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... Wiedziałem , że na fachofców mozna liczyć ... dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... taaak nie ma to jak fachofa pomoc ) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Co to za narta atomica ?? JC nabędzie wiedzial ... uppps... dziekuję również fachofcom od polskiego pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi