Alan Napisano 2 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2003 Zaczne od tego ze nart nigdy na nogach nie mialem i jestem kompletnie zielony jesli chodzi o jazde na nartach. Zielony ... ale chce sie nauczyc ... i to bardzo. W zwiazku z tym moze pomozecie mi wybrac jakis sprzecik?? Co by dla mnie bylo odpowiednie na poczatek. Oczywiscie jakis sprzet uzywany bo na nowy mnie nie stac. Mam 183 cm i 90 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozue69 Napisano 2 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2003 Jaki sprzęt dla nowicjusza ??? klasyczne, uzywane 180cm, wiazania ustawic na 7DIN + buty 3 lub 4klamrowe. zaczalem w tym sezonie na podobnych i jestem haapy. na carvingach czy allrantach jezdzi sie duzo latwiej ale "knifów" sie nie nauczysz i w w kryzysowej sytuacji nie dasz rady. instruktor na 3 godz. z zastrzezeniem ze ma Cie doprowadzic do skretow plogiem, reszte podpatrzywsz i dasz rade sam, napisz jozue69@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burass Napisano 2 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2003 Jaki sprzęt dla nowicjusza ??? Tyle czasu i nikt jeszcze nie zaproponował 9.12???? hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 2 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2003 Jaki sprzęt dla nowicjusza ??? Sorry, ale naprawde ciezko sie zgodzic z Twoja wypowiedzia. Skad sie wzielo przekonanie, ze np na carvingach nie da sie jezdzic klasycznie, czyli zapewne rozumiesz przez to zeslizgiem??? Skrety plugiem duzo latwiej wykonac nowoczesna technika na carvingach, moim zdaniem wymagaja znacznie mniej sily, bo nie trzeba przed soba pchac sniegu. Nie mam tez pojecia co rozumiesz przez "knify", ale ide o zaklad, ze mozna je wykonac na carvingach. Szczerze mowiac, nie mam pojecia, czy Twoj post jest na serio, czy tez dalem sie wypuscic Pozdro J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 2 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2003 Jaki sprzęt dla nowicjusza ??? DOBRE!!! )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 3 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2003 Jaki sprzęt dla nowicjusza ??? a co to jest 9.12 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi