lider_ Napisano 5 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2006 Wczoraj kupiłem narty Atomic SL9 nówka sztuka nie śmigana. Cena śmieszna, na allegro takich nie znajdziesz. Ale nie o to chodzi. W centralnej części wiązania jest śróba, którą jak się dowiedziałem należy odkręcić aby móc regulować rozstaw wiązania do buta. Problem w tym że po odkręceniu mogę regulować tylko tylną cześć (suwa się tylko tylna szyna z wiązaniem). Jak, kurna, ryszyć tą przednią? Nie idzie ani w te ani we wte... Chciałem troszkę przesunąć wiązania do przodu (łatwiejsza inicjacja skrętu). Dzięki za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lider_ Napisano 5 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2006 Atomic NEOX 310 - regulacja Sam sobie odpowiadam, że już wiem. Pokazali mi w sewrwisie. Ale dodam też, że obsługa wiązań Salomonowych jest ze 6 razy łatwiejsza. Ktoś w NTN fajnie napisał, że po tym jak Adidas łyknął Salomona, może Atomic (wcześniej łyknięty) zacznie robić lepsze wiązania, a Salomon narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi