hanneman Napisano 22 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2006 Czesc Zastanawiam się nad kupnem nart w granicy cenowej 600-1000zł. Totalny maks 1200zł. Preferuje ostrą jazdę, głównie gigant. Oczywiście narty uzywane. Zastanawiałem sie nad: Atomic sl9, Fisher rc4, Salomon Equipe 8 3v, Rossignol 8S Oversize. Jesli ktoś mógł by mi opowidzieć jesli miał doczynienia z tymi nartami o wrażeniach z jazdy. Wyprzedzam wypowiedzi - nie mam możliwości jechać i wyporzyczyc sobie nartek w celu przetestowania. I czy jest możliwość dostania którychś z tych nart w tej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2006 Pomóżcie przy wyborze nart ...nie kumam dla czego chesz kupowac slalomki do giganta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lider_ Napisano 19 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2006 Pomóżcie przy wyborze nart Jeżeli maks 1200, to polecam Fischer RX8 z tego roku. Narty znajdziesz na allegro. Sprzedawca nazywa się ekspersport (wychodzi na to, że robię tu darmową reklamę). Facet chce 1250, ale mi spuścił do 1200. Jest jeszcze jeden sprzedawca, ktory też chce 1250, ale i on spuści (zaraz mamy kwiecień). Dochodzi przesyłka 40 zł. Wiązania przyjechały w pudełku. Możesz z nimi biegać do serwisu, ale montaż jest tak prosty, że trzeba być lewym żeby nie dać temu rady. czyli za 1240 masz nówki narty, dbasz o nie i pieścisz je. Możesz kupić używańce, ale za takie jakie Cię interesują 3 stówy mniej i będziesz miał narty wzięte z wypozyczalni z austri, pokiereszowane, po 3 ostrzeniach, po regeneracji ślizgu, itp. Mówię Ci, olej to i zrób se prawdziwą przyjemność. Jak kupisz gówno, to zaraz będziesz myślał żeby je wymienić, a bo porysowane, a bo odprysk, a bo cienka krawedź... Ja zrobiłem sobie przyjemność, kupiłem se SL9 (fischery kupiłem dla kuzyna) i mam spokój i głowę wolną od myśli o nartach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi