Paul Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 Jakie są technologie w tej narcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 16 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Czy to jest może to samo co Atomic gs 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzebien Napisano 17 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Wygląda na to, że jest to limitowana seria GS9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 17 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Kiedy ją kupowałem powiedziano mi, że jest to ulepszona wersja gs9, lecz nie wiadomo co w niej jest. Dlatego teź szukam na to pytanie odpowiedzi. Pozdrawiam i dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller w niej jest to samo co w sl9 czyli pianka montażowa do okien )) tyle że czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 17 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Do Marcin 1973 A czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller widziałem złamane gs9 w wisle w serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 17 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Czy chcesz powiedzieć, .że to słabizna? Jeżdziłem na GS 12 w Białce, ale na Bode Miller jeszcze nie miałem kiedy. Jaka może być między nimi różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 17 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller seria limitowana - rózni sie tylko nazwą i autografem od normalnej GS9... tyle gdzies przeczytalem... co do pianki montażowej... jak na pianke montazową to jest to zadziwiająco twarda narta...)) pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 18 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Sprzedający tę nartę powiedział tylko że jest to ulepszona wersja gs9, ale nie wiedział na czym to miało polegać. Może ktoś jeszcze coś doda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 18 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller ma to to polegac na tym ze wzorm Body bardzo latwo sie na niej wypada z trasy !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysiorek Napisano 20 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Wiesz co lepiej chyba wypaść z trasy niż być 45 jak nasz wspaniały Kałwa - kompromitacja szkoda kasy na naszą reprezentacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Zapewne jeśli zainwestowano by w nasze narciarstwo alpejskie podobne pieniądze, jakie wydaje się w krajach, z których pochodzą najlepsi to na pewno odnosilibyśmy o wiele lepsze wyniki. No, ale cóż, jak zwykle w naszym kraju hamulcem rozwojowym są pieniądze, które nie trafiają tam gdzie powinny. U nas pieniądze ida na wille i różne tego typu prezesów związku i im powiązanych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysiorek Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Może jakby były wyniki to pieniądze same by przyszły. Słyszałeś jak wyglądał początek kariery Kosteliczów, między innymi żeby móc trenować sypiali w samochodzie pod wyciągiem a nie w najlepszych hotelach. Dopiero jak ktoś zauważył ich talent to sponsorzy się zaczeli bić o nich. Nie zwalajmy wszystkiego na pieniądze wiem, że w Polsce to najlepszy sposób aby tłumaczyć niepowodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 22 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2006 Co to za narta Atomic Bode Miller Dzięki za wzystkie opinie. Już jeżdziłem na tych nartach. Są szybkie ale w ostatni weekend w Szczyrku nie było warunków aby zorientopwać sie co one mogą dac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi