PG Napisano 27 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2003 Cześć!!! wiwat, wiwat, wiwat Mistrz pokazał klasę, zawsze był najlepszy. BRAWA, BRAWA, BRAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po tym czego dokonał wzbudził mój głęboki i szczery podziw. Byle tak dalej!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 27 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2003 HERMINATOR!!!!!!! Ba, moj szacunek mial i wczesniej, choc watpie zeby go to obchodzilo. Ja chcialbym zobaczyc mine jego anonimowego kolegi z kadry, ktory pare miesiecy temu twierdzil ze powrto Hermanna to tylko szum marketingowy... Jacek PS: Jak z Twoja wizyta w BC? A moze juz byles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 28 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2003 HERMINATOR!!!!!!! Z tym BC to pytanie do Webmastera, pochrzanily mi sie nicki... J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlak Napisano 29 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2003 To najlepszy doping!!! Podstymulowany wyczynami Hermina pobiłem wczoraj swój mały rekord na basenie i to sporo!!!!! Rzuca mnie na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi