1973marcin Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 chciałbym kupić narty dla dziecka dł.110 i 120cm w dobrej cenie , może ktoś ma jakieś namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 narty dla dziecka SkiTeam?? Mamy w tej chwili kilka ciekawych ofert, może coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 narty dla dziecka nie przepadam za skiteamem ale faktycznie maja dla dzieci spory wybór w rozsądnej jak na nich cenie. na gieldzie w wawie byłem w sylwestra i tam dla dzeci nie było kompletnie nic po za mocno uzywanymi starociami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 narty dla dziecka Dziatwa, ktoś Ci coś w SkiTeamie zrobił wbrew, czy jakoś tak po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 narty dla dziecka narty są fajne małej spodobały się speed team ale cena jest narazie nie bardzo, w maksie są tańsze o 50zł, ale chyba poczekam aż będzie wyprzedaż może jeszcze taniej będzie ), Japoński chyba że da się już coś teraz kupić w ciekawszej cenie (np tak jak w zeszłym roku za 50% w skiteam)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 narty dla dziecka nie wiem co tam porabiasz ale szczerze mowiac loterią jest jakosc obslugi. byłem dwa razy w tym roku z tym samym pytaniem a wskazano mi za kazdym razem inne produkty jako pasujące pod moje wymagania. z kolei w zeszłym roku byłem swiadkiem jak naciagano dzianego ale poczatkujacego na wyzszy model niz potrzeba. ps ale i tak wpadam dosc czesto . teraz czekam na promo dobrych nart 140 dla dzieciaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushmill Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 narty dla dziecka Kupowałem w SkiTeamie narty dla dziecka i nie podobało mi się to, że przy zakupie nart i wiązań nie ma w cenie montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi