JC Napisano 27 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2003 Herman Maier PROWADZI w super gigancie w Kitz!!! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 27 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2003 Herman Maier PROWADZI w super gigancie w Kitz!!! Jacku, przy okazji jego powrozu. Przegladalem (co prawda dosc pobieznie) wynik ktore zamieszczasz. Wydaje mi sie, ze Kostelic ma juz ok 400 pkt w slalomie. Dla czego Bode M. nie znalazl sie u ciebie w kalsyfikacji na zadnym miejscu. Przeciez wg. mnie powinien miec ponad 80 pkt. A moze ja cos zle licze!! Beniamin Reich powinien wg. twojej tabeli za zawoda w KG zdodyc wiecej punktow niz w rzeczywistosci. Jednoczesnie zaja 6 i 7 miejsce. ) Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2003 Herman Maier PROWADZI w super gigancie w Kitz!!! Dziękuję za uwagi. Wiem już z czego wynikły. Postaram się to poprawić jak najszybciej. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi