1973marcin Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 czy macie może jakieś zeszłoroczne narty dla kobiet w rozsądnych cenach (tak do 800zł), a może coś z tego sezonu w podobnej cenie długość 155cm?? I jeszcze jedno pytanie czy narta s-move 3,3 nowa z wiązaniami za 760 zł to dobra cena?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 pytanie do Bobica Mamy jeszcze ze 3-4 pary Vision Affair 155cm w cenie 750zl z wiazaniem. Pozdro Bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 pytanie do Bobica a jak z tymi s move?? warto czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 pytanie do Bobica s-move 3.3 z wiązaniami FS10 widziałem za 749 zł namiar wysłałem Ci na mail'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 pytanie do Bobica Cena jest normalna - bez rewelacji. Co do maila, to nie dostalem. Moze Fischer napisales przez samo H ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 pytanie do Bobica maila to ja dostałem:))) a te affair to są tegoroczne czy zeszłoroczne? i jak ewentualnie można by je nabyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 pytanie do Bobica maila dostał 1973marcin!!! chyba, że Bobic też chce kupić te narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 pytanie do Bobica Qrna juz ie gubie. To sa zeszoroczne. Napisz do mnie na miala to cos wymyslimy, jak cie interesuja nadal te deski. Pozdr. Bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2005 pytanie do Bobica no to teraz czekam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi