Jurgen Napisano 2 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2005 Witam, oryginalne imadła do nart to wydatek conajmniej 200 zł. Może ma ktoś jakiś inny (i niedrogi) patent, żeby je zastąpić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła 200zl to w Niemczech u nas prawie dwa razy tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła Wytnij z grubej sklejki podpórki, przyklej gumę i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła zapomnialem dopisac ze Heli ma ciekawy patent !!! krajowe trzeba promowac a poza tym JC na nartach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła Tyle, że za 200 pln to się tego nie kupi Ze sklejki to pewnie z 50 pln za materiały (komple) będą kosztować + własna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła Heli a masz zdjecia takiego patentu moze?? bo bardzo mnie to zciekawiło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 3 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła tutaj jest za 211 właśnie Heli: masz zdjęcia takich uchwytów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 3 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła tutaj: http://www.skiclub.pl/index.php?id=718&backPID=709&begin_at=10&tt_products=228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła bez imadeł to nie ma co myśleć o bawieniu się w serwisowanie nart- mam podobne do tych co na zdjęciu - może to nie jakiś superprofesjonalny sprzęt ale do własnych potrzeb w zupełności wystarcza . Tak , że odżałuj te 200 zetów i kupuj. A patent "zrób to sam ze sklejki" bardzo ciekawy. Nie kapuję o co chodzi , ale może rzeczywiście będzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 3 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2005 Imadła Hmmm ten patent z podanego linku jest raczej taki sobie . Podpórki są jak u wszystkich, ale te gumki to ...lepiej zastosować patent holmenkola - tą stronę powinniście znaleźć bez problemu. Te właśnie podpórki proponowałem wyciąć ze sklejki. Podstawę zrobić z prostopadle przykręconego kawałka i mocować ściskiem stolarskim do blatu. A co do imadła mojego... hmmm. No to jest problem, bo by wyszła z tego reklama sklepów i nie tylko Szukajcie a znajdziecie... może Adresu strony nie podam - bo nie wypada. Naprawdę sporo osób na tym forum go zna )))))))))))) Jacek zapewne też - jak zechce to poda - jak nie to niestety musicie poszukać sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2005 Imadła a na priva adres strony i więcej informacji byś wysłał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 5 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2005 Imadła Na tym forum nie ma priva (PW) w skrypcie. Gdzieś wcześniej podawałem maila, bo nie mam go w opisie Skoro jednak tam może być, to i tu zapewne też - mogę podać jeszcze raz ( dla leniwych )))))))))))))))) ) heli@fsc.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2005 Imadła No, a tak poza tym, to Sport & Freizeit jest rowniez dystrybutorem takich imadel. Wiecej info sluze na priv - wraz z fotkami. Pozdrawiam Bobic by Fischer P.S. Nie jest to reklama, tylko informacja, bo Klient nie wie, kto jest dystrybutorem takich porzadnych imadel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi