1973marcin Napisano 25 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2005 http://www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=154&id_modelu=359 czy warto je kupić??? są z dodatkową płytą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbx3 Napisano 27 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2005 elany za 250zł Jesli maja slizgi i krawedzie (a w tej cenie malo prawdopodobne) i do tego oryginalna plyte elana z tego modelu to bierz natychmiast !!!! No i oczywiscie jak lubisz jezdzic mocno i raczej szybko ! P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anbiel Napisano 27 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2005 elany za 250zł Skąd ta cena ? Jeśli stan techn. ok nie zastanawiaj się. ( Sprawdź, czy nie były odwarstwione - bo bywa z nimi tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2005 elany za 250zł stan techniczny jest więcej niż ok, ślizgi i krawędzie w stanie bardzo dobrym, płyta jest word cup elan, tylko wiązania są podmienionena stare markery 46, ale ja mam niezłe wiązania tyrolii a narty będą jako dodatkowe na trochę gorsze warunki, a ceny w tym komisie są zawsze fajne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2005 elany za 250zł jużje kupiłem i dałem do ostrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 28 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2005 Do Marcina... Do jakiego serwisu oddajesz narty?....mieszkam w jastrzebiu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2005 Do Marcina... te oddałem w rybniku do slezaka, (niedaleko salonu hondy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 28 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2005 Do Marcina... Jest dobry? A moze masz cos sprawdzonego, gdzie nie zeszlifowuja wiecej niz trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2005 Do Marcina... oddawałem tam też inne narty, bardziej zużyte p40 i nordiki żony i jestem zadowolony (ostrzenie jest na maszynie) można sobie ustawić kąty wg. życzenia, drugi serwis jest koło makro ale tam jeszcze nie oddawałem mają maszynę chyba od tego sezonu, a w wiśle albo w ustroniu też różnie wygląda często robią nie tak jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 29 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2005 Do Marcina... Dzieki za odpowiedz. Pytam, bo jedyny w poblizu z renoma to tylko Soltysik w Katowicach, a to jednak pare km, i nie po drodze . Zastanawialem sie nad serwisem Szafranskiego w Wisle lub lepiej w Szczyrku pod Golgotą, ale slyszalem rozne zdania ( hmmm...zreszta jeszcze sie taki nie urodzil.....itd). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2005 Do Tomka już odebrałem są dobrze zrobione krawędzi ubyło bardzo mało ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 2 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2005 Do Marcina.... Dzieki, wa takim razie chyba tez skorzystam z tego serwisu. Maja tam tez moze jakies zabawki do samodzielnego ostrzenia? ( aktualnie moje narty zryte strasznie po "dobrych" warunkach na soszowie ;)tak ze zlece remont slizgow i ostrzenie. Mysle jednak ze z czasem zabiore sie sam do tego ; przynajmniej do krawedzi na poczatek. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi