fox Napisano 22 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2005 Cześć . Może ktoś mi odpowie dla czego moje narty kupione po sezonie 2005 na wierzchniej szacie mają zamiast stuktury aero sped , strukturę "blachy ryflowanej" i nie mają oznaczenia M. Szata graficzna jest zgodna z obowiązującA lecz zamiast koloru białego jest szary? GS9 M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 22 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2005 Atomic GS 9M Jesteś pewien że są to Atomic Race GS9:m dla mężczyzn, wersja sklepowa? Może to nie to ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 22 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2005 Atomic GS 9M wersja wypożyczalniowa..???? może coś bliżej... jak to kupiłes..?? nowe... ?? gdzie... ??? pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fox Napisano 23 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2005 Atomic GS 9M Kupiłem je przez alegro z giełdy nart z Krakowa. Narty z sezonu 2004/2005. Wszystko o.k. czyste ślizgi w bardzo dobrym stanie. Brak napisu Atomic na ślizgach. Kod kreskowy jest wtopiony w wierzch nart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fox Napisano 23 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2005 Atomic GS 9M Wersja dla mężczyzn narta mało używana stan bez zastrzeżeń . Brak napisu na ślizgach Atomic a kod kreskowy wtopiony w wierzch nart. Zapięcia Neox 412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 23 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2005 Atomic GS 9M przyznam ze nie spotkalem sie z wersjami damska/męska w GS9... chociaz jeden gosci mi kiedys wpierał taka wersje.. brak napisu - sugeruje 'wypozyczalniowke' lub cos robione np dla INTERSPORT'u... moze jaakieś zdjecie.. np na allegro....???? to moj ulubiony model - spotykalem sie juz z roznymi wersjami... az do podrobek... siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fox Napisano 23 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2005 Atomic GS 9M Zdjęcia brak w alegro. Nartaa z wyglądu i budowy jest identyczna z wersją sklepową. Gość który to sprzedawał twierdził że może to być wypożyczalniówka , ale ta zkoleji powinna mieć więcej krawędi i ślizgu a moje wyglądają po prostu normalnie .Postaram Ci przesłać zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 23 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2005 Atomic GS 9M no niby powinna.... sotkalem sie z wersją GS9m+ ktora byla dokladnie jak zwykla, tylko wlasnie czarna od spodu... co do krawedzi nie pamietam... tyle ze to byla z roku 2003/2004... i zdaje sie ze byla robiona wlasnie dla jakiejs sieci... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fox Napisano 23 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2005 Atomic GS 9M Siwy wysyłam Ci zdjęcia. Wdzięczny będę za jakieś wskazówki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi