kaes Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Witam wszystkich forumowiczów Chciałbym się was poradzić jaki rodzaj i ewentualnie jakie konkretnie modele moglibyście mi doradzić kupić.Lubię jazdę dynamiczną.Odpadają narty miękkie (chyba jest to oznaczane jako allround).Choć mam 45 lat jestem jeszcze całkiem sprawny .Nie znam się na oznaczeniach na nartach kiedyś były typu np. A lub S teraz jest tego tyle że nie sposób ogarnąć.Ostatnio wybierałem tylko S. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikcia Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 jakie narty ? A jak jeżdzisz? bo od tego trzeba zacząć!!! Allround to nie oznaczenie twardości narty tylko ich przeznaczenia . Twardość to tzw. flex- wzdłużny lub poprzeczny ale raczej tym nie zawracaj sobie głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 jakie narty ? to teraz race ), albo typowego sl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 jakie narty ? Masz problem Wszystkie narty są miekkie - obstawiam, że takie będzie Twoje pierwsze odczucie. Wypożycz i popróbuj - szkoda kasy na nietrafione wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaes Napisano 14 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 jakie narty ? Dziękuje za rady.Wybrałem propozycje Heli. Najrozsądniejsze jest chyba jednak wypożyczenie i przetestowanie różnych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi