spoko Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 Co kupić?? Volkl AC2 ; BIZZZARD Cross XC9 czy może Elan Magfire 8,0Fusion która narta będzie bardzie uniwersalna na nasze stoki?? ( cenowo wszystkie są podobne). Chcę na stoku troszke adrenalinki z szybkości, slalomu a przy okazji przy małych błędach nie wylądowac na glebie. Jeszcze moje gabaryty :wys.173cm i waga 72kg. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 VOLKL,BIZZARD, CZY ELAN )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zdecyduj się na coś albo adrenalina i prędkość, albo nartki z środkowych półek. ... kup sobie... powiedział bym XP100, ale ich już nie ma więc kup RX8 i będziesz miał co potrzebujesz ( nie robię dla Fischera ). No chyba, że adrenalina zaczyna Ci się wydzielać od 20km/h wtedy kupuj co chesz - zawsze będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 VOLKL,BIZZARD, CZY ELAN albo Voelkl supersport ))) tez zyleta narty. Nie wiem czy w tym roku Voelkl przygotowal nowy model? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 VOLKL,BIZZARD, CZY ELAN OK juz doczytalem..... sa nowe. Chetnie sam kupiłbym te narty. Zreszta jakos zawsze chcialem...chyba czas. http://www.skionline.pl/austria-skitest/index.php?ids=c0e1f148395fa3c1796b061391ea1ec1&co=test2005&id_testu=276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 8 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 VOLKL,BIZZARD, CZY ELAN że są nowe to wiem tylko które z nich wybrać??? pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 8 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 VOLKL,BIZZARD, CZY ELAN No tak ale RX8 to prawie 2K a te które podałem max 1350PLN mimo wszystko dzieki za pomoc )) pozdro heli!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 VOLKL,BIZZARD, CZY ELAN Wg tego co piszesz na felkach nie będzie dobrze - zaczynałeś od nartki funowej wybory. Poszukaj lepiej okazji - modelu sprzed sezonu RX8. W zeszłum sezonie koło 1300- 1400 można było znaleźć. Jak nie to sobie z Japońskim pogadaj i kup "łomekerwa" Dynastara i tyz bedzie piknie Albo się podpasuj pod jakiegoś Volanta z makro - wytestujesz i zdasz relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 8 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 VOLKL,BIZZARD, CZY ELAN serdeczne dzięki ziomal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi