Kubosław Napisano 5 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2005 Zastanawiam się jakie narty(fishery) kupic .Co bys polecił ?? Zastanawiam sie nad rx 8 albo race-ami SC. Jezdze FUN/RACE mam 175cm wzrostu waże 77kg jezdze na nartach od 5 lat. Z góry dzieki za odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! RX8 jest bardziej wszechstronna narta. Pojedzie zarowno w wiosennej bryji, jak i po zmrozonej trasie. Race SC to narta z grupy RACE, ktora to jednak jest stworzona do jazdy po ubitych i przygotowanych trasach. Narty nie roznia sie zbytnio od siebie. RX8 jest to odpowiednik Race SC. No i to tyle P.S. Aha, narta w dl. 160cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubosław Napisano 6 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! Ok dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! To jakie są w takim razie różnice, prócz szaty i że to odpowiednik, proszę o odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! Poprzez zmieniony Frequency Tuning narta RX8 jest bardziej wszechstronna. Natomiast Race SC zostaje bardzo dobra narta na przygotowane stoki. Sa tam jeszcze inne roznice, ale te sa najwieksze. A porownaj sobie np. taliowanie - jest takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! Wiem... A na czym polega ten Frequency Tuning?? Jaki jest promień skrętu przy Race SC o długości 160cm. W sprzęcie na skionline pisze ale przy 165cm, a w necie mi się nie chce szukać jaki jest promień przy 160cm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! Oj chlopie wejdz na strone Fischera i poczytaj troche o FT. A RACE SC ma taki sam promien przy 160 jak RX8. Tez wystarczy miec chec sprawdzic. JA nie mam czasu opisywac cale technologie, tym bardziej, ze sa podane w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! PRZEPRASZAM, ŻE ZAPYTAŁEM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! nie zawracaj głowy Bobic-owi bo teraz chłop ma dużo roboty od kiedy wziął się za pogodę.... )))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! Dobrze, ze za pogode, a nie za "Chmurke" ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! Dobrze, ze za pogode, a nie za "Chmurke" ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! A propo, skoro narty nie różnią się prawie niczym to jabym wybrał z Fischera - Race SC, bo tańsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 10 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! kup WoRLD CUP RC nie jest taka w koncu twarda narta a wręcz rekracyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisit Napisano 11 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2005 Do bobic: Jakie narty mam wybrać z fischera! Do Bobic ws Frequency Tuning. Przeczytałem opis na stronie Fischera. To typowy chwyt reklamowy. Jak ścisnąć to zostaje " system który powoduje że narta jest b. dobra. A wykres tłumienia drgań może odnosić się do każdej innej narty, nie tylko Fischera. Wiele firm nie tylko narciarskich to stosuje. Rzucają specjalistyczną nazwę i wszyscy udają że wiedzą o co chodzi. Co nie znaczy że Fischery są złe , bo sam na nich jeżdżę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi