MARIO76 Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2005 Planuje zakup nowych fischer RACE SC z nowej kolekcji ( do obejrzenia na www.fischer-ski.com ) jak się jeździ na tych nartach czy wysoka cena jest adekwatna do jakości, może lepiej RC albo inny producent. Znacie jakieś tanie sklepy internetowe z fischerem. Pomóżcie Pozdrowiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2005 Fischery RACE SC czy inne na 05/06 www.narty-ski.pl www.sportoutlet.net www.allegro.pl www.sport-conrad.de i wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO76 Napisano 2 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2005 Fischery RACE SC czy inne na 05/06 fajne namiary dzięki !, Ty chyba też śmigasz na fischerkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2005 Fischery RACE SC czy inne na 05/06 Chyba też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2005 Fischery RACE SC czy inne na 05/06 Mnie jeżdzi się super- polecam, ale najpierw proponuję wyporzyczyć konkretny model który planujesz kupić i i sprawdzić go na własnej skurze(w Maxie za kaucją pożyczają topowe modele).Nie kupuj mart w ciemno, są zbyt drogie zeby je kupić i być nie zadowolonym, to co mnie odpowiada wcale nie jest powiedziane że będzie tobie odpowiadać. Ja tak mniałem z Atomicami SL- wszystkie testy wskazywały nr 1- kupiłem i porażka za twarde jak dla mnie. Co do ceny to szukaj w rużnych sklepach ja kupiłem w lutym w małym sklepie w katowicach do dzisiaj nigdzie taniej nie znalazłem(1640 za fischert race SC) i nie kupuj w Makro(i karzdym innym markecie) bo się tak pare lat temu też nadziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi