atomiconia Napisano 30 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Może Japoński przypomni all o zasadach. To znaczy jakie ( generalnie ) kąty , jak ostrzyć ,jak smarować itp. Jak pamiętam kiedyś mocno o tym gadaliśmy. Wśród nas są nowi więc można wrócić z tematem . A i ja sobie przypomnę co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Przygotowanie nart do sezonu A nie prościej coby JC wyciągnął tego posta z archiwum i powiesił gdzieś na wierzchu?? Myślę że jak trochę więcej osob się upomni to nie będzie kłopotu. A mi aż tyle pisać nie chce. Mogę na konkretne pytania oczywiście odpowiedzieć. Prosimy Jacku?? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diora Napisano 22 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2005 Przygotowanie nart do sezonu polecam stronke http://www.improsport.pl/ i narzedzia kunzmann sam jestem na kupnie tylko nie wiem czy ostrzałka czy zestaw pilnikow prawideł itp. obecnie mam zaostrzone narty na :podniesione o 1 stopien zaostrzone na 2stopnie jak masz jakies doswiadczenie to odpisz pozdrawiam dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Przygotowanie nart do sezonu Kąt: 89 stopni, najlepiej dać do serwisu i powiedzieć: ostrzyć krawędzie, nasmarować i wygładzić powierzchnię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi