Moby Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Córka jeździła na nartach 100 cm gdy miała 6,5 - 7,5 lat. Teraz ma 8,5 i 132 cm wzrostu. Jeździ od kilku sezonów i nieźle daje sobie radę. Chcę jej w tym roku kupić dłuższe deski ale czy jest sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Jak dobrać długość nart dla dziecka? Ekspertem nie jestem, ale może ten link pomoże: http://narty.onet.pl/2461,1069721,sprzet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Jak dobrać długość nart dla dziecka? moja córka ma 6 lat i jeździ już od 3 lat teraz bedzie jeździć drugi sezon na 90cm , za rok zmienimy na 100cm, w twoim wyppadku myślę że warto zmienić na 110 lub 115,napewno taniej bedzie uzywane lub z wyprzedaży http://www.skiteam.pl/?off=zima&open=wyp&co=narty albo w max sport, zawsze taniej można też wymienić sprzęt w wiśle lub ustroniu w serwisie, dzieciece chętnie przyjmą w rozliczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelekski9 Napisano 28 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Jak dobrać długość nart dla dziecka? Czes jestem zawodnikiem pucharu polski, ja bym Ci poradził żebs kupił jej bardzo duzo taliowaną narte, 10 cm krótszą od jej wzrostu jak chce jezdzic dobrze w krotkich cietych skretach. Jak by chciała jezdzić szybko kup jej gigantową narte 10 cm dłuższa od jej wzrostu, ale to jest zbyt niebezpieczne na tak małą osobę wiec radze ci kupic te krutszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbx3 Napisano 28 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Jak dobrać długość nart dla dziecka? Witaj ! Jesli nie sa taliowane - jest sens. Moze miec smialo 110-120 cm przeciez urosnie Jesli jezdzi dobrze nawet troche dluzsze, ale najlepiej spytac jej samej, wazne zeby miala narty nowoczesne bo sa zdecydowanie latwiejsze do okielznania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi