Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Jak dobrać długość nart dla dziecka?

Moby

Rekomendowane odpowiedzi

moja córka ma 6 lat i jeździ już od 3 lat teraz bedzie jeździć drugi sezon na 90cm , za rok zmienimy na 100cm, w twoim wyppadku myślę że warto zmienić na 110 lub 115,napewno taniej bedzie uzywane lub z wyprzedaży http://www.skiteam.pl/?off=zima&open=wyp&co=narty

albo w max sport, zawsze taniej można też wymienić sprzęt w wiśle lub ustroniu w serwisie, dzieciece chętnie przyjmą w rozliczeniu

Czes jestem zawodnikiem pucharu polski, ja bym Ci poradził żebs kupił jej bardzo duzo taliowaną narte, 10 cm krótszą od jej wzrostu jak chce jezdzic dobrze w krotkich cietych skretach. Jak by chciała jezdzić szybko kup jej gigantową narte 10 cm dłuższa od jej wzrostu, ale to jest zbyt niebezpieczne na tak małą osobę wiec radze ci kupic te krutszą.

Witaj !

Jesli nie sa taliowane - jest sens. Moze miec smialo 110-120 cm przeciez urosnie :) Jesli jezdzi dobrze nawet troche dluzsze, ale najlepiej spytac jej samej, wazne zeby miala narty nowoczesne bo sa zdecydowanie latwiejsze do okielznania...

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...