wma Napisano 18 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Witam wszystkich. Mam dylemat i równocześnie pytanie. Nadszedł czas na zmianę moich atomiców 9.12 i pojawił się problem jakie narty kupić, dodam że interesuje mnie jazda slalom i fun. Optuję przy fischerach race sc, voelkl race tiger, elan? ewentualnie, head. Jednak patrząc na geometrię powyższych nie wiem co myśleć. Może ktoś doradzi, może ktoś jeździł na nich. Wiem że to sprawa indywidualna i trudna, ale wszystkie opinie przyjmę z uwagą i zainteresowaniem. Jeżdże dobrze, waże 90 kg mam 183 cm wzrostu no i nie mam problemu z nadwagą :-) Za wszystkie rady z góry dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 19 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2005 narty 2005/2006 dyskusji na temat porownania sprzetu roznych firm nigdy nie ma konca, mi sie wydaje ze to jest najczesciej bicie piany, do firm ktore wymieniles mozesz jeszcze dodac kilka innych i roznice w topowej slalomce z katalogu beda niewielkie, twoj wzrost i waga nie maja znaczenia na wybor firmy to raczej odnosi sie do dlugosci nart, jeden woli blondynki a drugi brunetki, jak wiadomo blondynki sa madrzejsze ale maja wieksze powodzenie ... no i co tu wybrac? Pewnie nie pomoglem ale tez chyba nie zaszkodzilem, pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 narty 2005/2006 Blizzard ma slalomki na 2005/2006 za 1349 zlotych z wiazaniami-sigma sl ..... chyba ze masz kase na lepsze to tez blizzard ma fajne slalomki za 2 kawalki z hakiem ..... po prostu www.blizzard-ski.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2005 narty 2005/2006 Witam . Weź pod uwagę także Dynamic VR27 SL , wygrały w testach 2004/2005. Długość 170cm (wystarczy) .Życzę trafnego wyboru i miłego smigania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wma Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2005 narty 2005/2006 Już wybrałem choć w sumie trochę mnie to czasu kosztowało. Uważam że wybór jest optymalny,choć nie tani. teraz tylko snieżek,czekam na śniezek:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO76 Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2005 narty 2005/2006 Cze. Mam ten sam problem co ty, skłaniam się w stronę fischerów Race SC są śliczne ale w tamtym roku w testach nie wypadły rewelacyjnie, myślę że trzeba poczekać do opublikowania testów modeli na ten rok przynajmniej z dwóch żródeł. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO76 Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2005 narty 2005/2006 Co wybrałeś podziel się z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi