and Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Witam, nigdzie nie umie znalezc wzmianki o tych butach, nie ma ich opisanych na stronie atomica, moze ktos moze mi cos o nich powiedziec, na ten sezon jest linia B, ale zaczyna sie od B3, nie ma takich butow jak B+, a ja takie mam . Za wszelkie info bede wdzieczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2005 buty atomic B+ ?? Dla ścisłości linia Bitech kończy się na B3 czyli najniższym modelu. Co do B+ to mogą to być buty produkowane dla dużych sieci handlowych. Już nie raz zadawane były pytania o sprzęt, którego nie było w katalogach. Jeżeli możesz prześlij mi zdjęcie tego buta i nr katalogowy to spróbuje wyjaśnić sprawę w Altermarku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2005 buty atomic B+ ?? Przesylam zdjecia na Pana mail. Osoba sprzedajaca, powiedziala ze mają twardosc 70, kupilem je w Katowicach w sklepie SUMMIT SPORT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi