turim Napisano 6 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2005 witam, ponoć to narta asymetryczna ( o ile mi wiadomo ) mam więc pytanie czy czubami do środka czy na zewnątrz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Atomic 10.11 Do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Atomic 10.11 Oj, to była narta...! Zobacz w dziale sprzęt na narty np. z sezony 01/02 w kolekcji Atomic-a. ... mam do nich taki sentyment, że jeszcze stoją u mnie pierwsze, żółte 9.11-tki z 1999 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Atomic 10.11 9.11 miala takie dziurawe dzioby ?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Atomic 10.11 ..nooo ma dziury! Kurde chyba se pojeżdże na nich jak tylko śnieg raczy do nas zawitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 8 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Atomic 10.11 a opylić bys nie chciał?? moze bym kupca znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Atomic 10.11 Hej , a rury masz całe? Lubiały pękać... Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Atomic 10.11 Jakbym chciał sprzedać to już dawno by poszły. Mam do nich sentyment. To chyba pierwszy albo jeden z pierwszych egzemplarzy funcarvingów Atomic-a w Polsce. Kupiłem je dawno od kolegi i mimo, że nie jeździłem na nich od kilku lat to nie sprzedam ich. Któregoś dnia dokręcę wiązania, przesmaruję i ... zaszpanuję na stoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Atomic 10.11 Ha! Posiadam takowe. Przez dziury w dziobach można przewiązać lejce i dopiero nartki zapiepszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi