glogo Napisano 12 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2005 pomozcie wybrac anrty dla mlodej kobiety ktora zacyzna jezdzic na anrtach najlepiej fisery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2005 pomozcie prosze narty dal kobiety najlepiej porozmawiaj z bobicem, skontaktuj się z nim i sprawa załatwiona jeśli chodzi o fischery. jeśli maja być innej firmt to najlepiej zobaczyć w skiteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glogo Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2005 pomozcie prosze narty dal kobiety kto to jest bibic i jak s ie skontaktowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2005 pomozcie prosze narty dal kobiety To ja Bobic. Mail do mnie: rob@fischer-ski.pl Marcin ma racje - jesli chodzi o Fischery to polecam Ci narty z grupy Vision - jest to linia damska. Wiecej szczegolow masz w dziale sprzet lub na naszej stronie www.fischer-ski.pl Jesli zas chcesz narty innej firmy, to tutaj Ci nie pomoge i musisz poczekac na zdania innych forumowiczow. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 22 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2005 pomozcie prosze narty dal kobiety Jeśli chodzi o narty dla kobitki to polecam grupę BALANZE ze stajni Atomicka:)) Looknij na www.skiteam.pl = są super przeceny, a i sklep jest w stolycy:) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nimmid Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2005 pomozcie prosze narty dal kobiety ja sie podepne pod topic:P czy blizzardy firebird xop beda dobrze dla poczatkujacej kobiety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi