kozlow Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Kto może powiedzieć więcej o tej narcie!! http://allegro.pl/show_item.php?item=46676701 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2005 FISCHER WORLDCUP GS RC 4 To jakies starocie 176 cm i 22 m promień? Sądząc po grafice to ma ze 4-5 lat. Japoński pewnie stwierdzi co to za zabytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2005 FISCHER WORLDCUP GS RC 4 4-5 lat, to mało powiedziane Szmelc, że szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anbiel Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2005 FISCHER WORLDCUP GS RC 4 Narty dobre........ dla kolekcjonera, czemu nie ?Ale chyba tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2005 FISCHER WORLDCUP GS RC 4 mimo, że starocie... to poiwem wam szczerze, że chetnie bym je stestował to musi byc frajda niesamowita... i mimo, że uważam ze carving to wspaniała rzecz to czasami tęsknie do prostych desek, oldschool w czystej formie Back to the roots ps:może sprawia sobie takie deski:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anbiel Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2005 FISCHER WORLDCUP GS RC 4 Tak, tak, tak. I tak zatęsknimy do stylu klasycznego. Popieram. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 12 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Do Kozłowa Mozge Ci pozyczyc kiedy moje Volkle VSP 185cm rocznik 95..bo zastrzegam -nie sprzedam za skarby swiata ;-)))) Pozdrawiam.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Do Kozłowa hmm... ciut za niskie jak dla mnie mam 190cm wzrostu... ale dziękuje za propozycje, miło z twojej strony pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 15 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Do Kozłowa Tia... Juniorska gigantka z 99 roku...tylko dziwnie długa...nie wiem czy to nie jakiś spad... Bo po talii sądząc to chyba jest to junior super G ze zmienioną folią. To tyle na podst. zdięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi