quba0 Napisano 28 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2005 Cześć wszystkim! Mam poważny problem...Znalazłem sklep, gdzie mogę kupić Atomica GS:11 z sezonu 03/04 po bardzo okazyjnej cenie... Mam 165cm wzrostu i 42,5kg wagi, jeżdżę od 10lat (mam obecnie 15), poradzę sobie na GSce o długości 171cm? Chciałbym zauważyć, że na tych nartach zaczął bym jeździć dopiero w następnym sezonie... Przez poprzedni rok urosłem 14cm, więc jeśli udało by mi się urosnąć chociaż o 10cm to stosunek długości narty do mnie wynosił by -4... Jestem już prawie zdecydowany, chyba, że napiszecie, że nie mam szans na takiej narcie... Uważam, że jeżdżę dobrze:) Przy okazji napiszcie opinię na temat tych nart... Z góry-dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2005 PYTANIE!!! WAŻNE!!! POMÓŻCIE !!! !!! !!! !!! !!! Jeśli jeździsz dobrze i umniesz ją dogiąć to na co czekasz? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 31 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2005 PYTANIE!!! WAŻNE!!! POMÓŻCIE !!! !!! !!! !!! !!! tak Raceman ma racje kupuj i pomykaj byle szybko bo to narta ktora lubi szybkosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi