ski-addicted Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Macie moze jakies informacje o deskach na nastepny sezon? Jakis link lub zdjecia? Bede wdzieczny za wszelkie info Pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_ Napisano 22 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2003 Nowe narty na sezon 03/04 Na poczatku lutegobedzie ISPO 2003 to se zobaczymy co nam przygotowali :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2003 Nowe narty na sezon 03/04 Ja juz widziałem nowe kolekcje Atomica, Kneissla, a i na nowych Dynastarach jeździem. Z nowinek ... od przyszłego sezonu będzie można jeździć w butach... no, no marki FISCHER - o czym można się dowiedzieć w dziale sprzęt, gdzie publikowany jest wywiad z Gregorem Dietachmayrem inżynierem naczelnym ds. organizacji Fischer Ski & Tenis. Jest tam wywiad z "najwyższym" w Rossignolu. Już niedługo wszystkie nowości będziemy prezentować on-line prosto z targów ISPO w Monachium. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackone Napisano 22 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2003 Nowe narty na sezon 03/04 ... a wiadomo jakie firmy i czy w ogóle będą produkować narty z grupy fun - czy do funu pozostaną już tylko i wyłącznie slalomki? pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 22 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2003 Nowe narty na sezon 03/04 Fun to będzie już tylko jak się będzie wracać z knajpy wieczorem po piwku, przy którym będziemy opijać krótkowznoczność producentów nart:-( Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinka Napisano 23 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2003 Nowe narty na sezon 03/04 szczerze mowiac to chyba najlepszy fun;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 23 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2003 Nowe narty na sezon 03/04 szczerze mowiac tez tak do niedawan myslałęm al sa warunki w ktorych nie da sie funowac prawda jak na stoku jest sam lód + garby to ciezko jest poza tym ostatnio jak zaczałem sie trenowac na tykach zauwazyłem ze jestem zmanierowany takim funowym skretem :-) znaczy ze jak jade giganta to jakso nie chce sie depnac - jedzie sie kompensacyjnei i pozniej kopniecia nie ma tak ze fuuun uwielbiam jest w deche ale za powazne nartowanie tez czasem tzreba sie wziac:-) pozdro yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi