zaj Napisano Czwartek o 06:59 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 06:59 W dniu 19.11.2024 o 16:08, Jeeb napisał: noclegi są na stronie w moim linku, parę kliknięć , dostać można się bardzo łatwo kolejką linową do tej pory zawsze łapałem się na 55 CHF za łóżko ze śniadaniem i obiadokolacją (1 łóżko w pokoju 6 osobowym - jak w schronisku) https://www.simplebooking.it/ibe/hotelbooking/search?hid=7270&lang=DE#q&guests=A&in=2024-12-7&out=2024-12-11&coupon= trzeba zaglądać na stronę i rezerwować "SPEZIALANGEBOT 4 za 3" To jest bardzo fajna cena jeśli się godzimy na spanie w 6 osób. Myślę że na wyjazd z kolegami taka opcja nie przeszkadza, do rozpatrzenia. Oczywiście dojazd do Zermatt koszmarny, nie wiem czy nie trzebaby na dwie tury z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi