quba0 Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2005 Witam! W kwietniu mam zamiar kupić w/w narty... Napiszcie proszę o nich coś więcej...Jakieś wady? Zalety? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2005 Kupuję Dynastar Team Course... w kwietniu może już nie być w takiej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2005 Kupuję Dynastar Team Course... Będzie...Dzwoniłem i powiedzieli, że sprzedaż wysyłkowa od kwietnia bo teraz coś tam się dzieje:) Na szczęście po tej samej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2005 Kupuję Dynastar Team Course... Jeśli możecie to napiszcie coś o tych nartkach...Bo zastanawiam się jeszcze nad Fisherami RC4 GS jr., ale są droższe i mam dylemat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi