Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie daje pomyślności dla tego powrotu Lindsey Vonn.
Zawodniczka o tak bogatej karierze chce wrócić po tylu kontuzjach, po tak długiej przerwie (5 lat) w wieku skończonych 40 lat.
Wiosną miała wymieniane kolano na sztuczne bo własne było już tak zniszczone że do niczego się nie nadawało.

Nie wiem jaki cel ma z tym powrotem? Wywołanie szumu swoją osobą?
Kiedyś jej kibicowałem, później z czasem zaczęła coraz bardziej irytować swoją postawą.
Pod koniec kariery promowała się na różne sposoby w tym tymi odcinkami "Chasing History".
Ostatni start zakończyła w chwale bo zdobyła brązowy medal MŚ w zjeździe w Are.
Teraz będzie rozmienianie się na drobne?
Także dla mnie to słaby pomysł i nie czekam w napięciu.

30 minut temu, pawelb91 napisał:

Nie daje pomyślności dla tego powrotu Lindsey Vonn.
Zawodniczka o tak bogatej karierze chce wrócić po tylu kontuzjach, po tak długiej przerwie (5 lat) w wieku skończonych 40 lat.
Wiosną miała wymieniane kolano na sztuczne bo własne było już tak zniszczone że do niczego się nie nadawało.

Nie wiem jaki cel ma z tym powrotem? Wywołanie szumu swoją osobą?
Kiedyś jej kibicowałem, później z czasem zaczęła coraz bardziej irytować swoją postawą.
Pod koniec kariery promowała się na różne sposoby w tym tymi odcinkami "Chasing History".
Ostatni start zakończyła w chwale bo zdobyła brązowy medal MŚ w zjeździe w Are.
Teraz będzie rozmienianie się na drobne?
Także dla mnie to słaby pomysł i nie czekam w napięciu.

Chyba tak będzie jak myślisz,MH z trzecim czasem przejazdu to jednak zupełnie co innego.Ale najbardziej spektakularny powrót miał miejsce w Polsce,gdy Ludwika Majerczyk Marczułajtis po wielu latach nieobecności na trasach,namówiona przez siostrę jechała gigant na FIS Palenica,i to jak...W wieku 82 lat,a nie 40,jak Lindsey...A że było to 2 lata temu,więc oni z tymi powrotami chyba się na nas zapatrzyli...